''Cinsel organı çok büyük'' dedi ve...

''Cinsel organı çok büyük'' dedi ve...

Nijerya'da yaşayan bir kadın, penisinin büyük olduğunu söylediği 1 haftalık eşinden ayrılmak için mahkemeye başvurdu.

Nijerya'nın Zamfara Eyaleti'nde yaşayan bir kadın, penisi çok büyük olduğu gerekçesiyle bir haftalık eşinden ayrılmak için mahkemeye başvurdu.

The Mirror'da yer habere göre; üç çocuk annesi Aisha Dannupawa, mahkemede ilk evliliğinin bitmesinden sonra eşi Ali Maizinari'yle nasıl dünya evine girdiklerini anlattı. 

Yerel geleneklere göre; gelin, kendi evlerine yerleşmeden önce eşinin ailesinin evine davet ediliyor. Ve gerdek gecesi burada yaşanıyor.

Tüm bu bilgiler ışında Dannupawa, eşinden ayrılma kararı vermesine götüren sürecin başlangıcını şöyle anlattı: "Eve geldiğinde seviştik, ama kâbus gibi bir deneyimdi. Keyif almak şöyle dursun bambaşka bir şey yaşadım. Çünkü penisi çok büyüktü."

İlk başrısız deneyimden sonra Dannupawa durumu annesine anlatmış. Annesi de ağrıyı azaltmak için birtakım ilaçlar vermiş. Sonrası ise Nijerya'da yayınlanan Tribune gazetesine şöyle yansıdı: "Tekrar sevişmeyi denedik fakat katlanılamayacak kadar büyüktü."

Mahkemede penisinin büyüklüğünü inkâr etmeyen Maizinari, boşanmaya ise masraflarının karşılanması koşuluyla razı olduğunu söyledi.