Cizre Tso Başkanlığından 400 Kişilik İftar Yemeği

Cizre Tso Başkanlığından 400 Kişilik İftar Yemeği

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (TSO), “Ramazan’da Birlikte Olalım” sloganı adı altında 400 kişiye iftar yemeği verdi.

- Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (TSO), “Ramazan’da Birlikte Olalım” sloganı adı altında 400 kişiye iftar yemeği verdi.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı’nın Şırnak Barosu Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği iftar yemeğine; Kaymakam Şenol Koca, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hafzullah Memduhoğlu, ilçenin önde gelen işadamları, esnaf, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Çağlı, "'Ramazan’da Birlikte Olalım' sloganı adı altında düzenlediğimiz iftar yemeğinin amacı, bu kutsal ayın verdiği bereket ile işadamlarımızı, esnaflarımızı, sivil toplum örgütü temsilcilerimizi, mülki idare amirlerini bir günlükte olsa bir araya getirmek ve insanlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamaktır. Bu akşam hem birlikte iftarımızı açtık hem de davetimizi kırmayıp gelen misafirlerimizi de daha yakından tanıma fırsatını elde ettik. Bizi kırmayıp düzenlediğimiz iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Cizre TSO Başkanı Süleyman Çağlı iftar öncesinde bütün davetlileri kapıda karşıladığı gibi, yemekten sonra da bütün davetlileri kapıda uğurladı.