CNN Türk'ten büyük skandal !

CNN Türk'ten büyük skandal !

Hakkari'de yapılan saldırı sonrası 9 evladımızın şehit olmasının ardından CNN Türk'te yapılan yayın büyük tepki topladı.

Hakkari Şemdinli'de kahreden 8 şehit haberinin gelmesinin ardından bazı televizyon kanallarının yaptığı izleyicileri şaşırttı.

Bu acı olayı haber kanalları son dakika olarak duyururken evlerden şehit analarının çığlığı yükselmeye başladı. Önce 6 şehit haberi gelmişti ancak şehit sayısı 8'e çıktı.

Biz de bu acılı haberi aldığımızda bütün haber kanallarını taradık. Hemen hemen bütün haber kanallarında haber vardı ancak bazı kanalların şehit haberi varken skandal bir yayına imza atmaları pes artık dedirtti.

ACI HABER BÖYLE VERİLDİ

A Haber'de spiker son dakika bilgisini verirken, NTV Şemdinli'deki muhabirine bağlanmış son gelişmeleri aktarıyordu.

Habertürk kanalında Oylum Talu'nun programında son dakika bilgisi verildi. Oylum Talu ve karşısındaki konuğu her şeyin farkındaydı. Ekrandaki neşenin yerini hüzün kapladı. Ve Talu'nun haber ile ilgili sık sık bilgi verirken ağlamaklı olduğu gözlendi.

CNNTÜRK'TE SKANDAL

Ve Erdoğan Aktaş yönetimindeki CNNTürk. 8 şehidin ardından CNNTürk'te çığlıklar yükseliyordu. Ancak bu çığlık şehit çığlığı değil bir şarkıcının çığlığıydı.

Güneri Civaoğlu'nun da 8 şehit varken keyfine diyecek yoktu. CNNTürk'te neşeli şarkılar söylenirken altta sadece iki satır şehit haberi geçiyordu.