- IMKB

- 60.557
- Dolar

- 1,7685
- Euro

- 2,3310
- Altın

- 652,04
- Ankara : -3 °C
- İstanbul : 2 °C
- İzmir : 5 °C
- Adana : 8 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : 0 °C
Çok pozisyon kaçırdık !

GÖZE ÇARPANLAR |
Turkcell Süper Lig 26.haftası açılış karşılaşmasında kendi evinde Beşiktaş’la 2-2 berabere kalan Kasımpaşa’nın teknik direktörü Yılmaz Vural karşılaşma sonrası Lig Tv’ye açıklamalarda bulundu.
İşte Yılmaz Vural’ın açıklamaları:
"Pozisyon anlamında bizim için kısır bir maç oldu. İlk yarı için özellikle. İkinci yarı saydığım 8-9 tane net pozisyonumuz var. Bunlar da ciddi gollük pozisyonlar. İlk yediğimiz golde üzüldüm. İkinci yediğimiz golde de şaşırdım fakat çabuk toparlandık ve beraberliği kurtardık."
"Bizim her şeyimiz mükemmel fakat top kaptırma sorunumuz var. Bununla ilgili çalışmalarımız sürecek. Hamlelere de çok güzel cevap veriyoruz. Ben 3 puanın gittiğine üzülüyorum. Beraberliği hiçbir maçta düşünmüyoruz."
"Futbol bir fizik oyunudur. İstediğiniz kadar yetenekli olun fiziksel olarak güçsüzseniz, oynayamazsınız. Ben bugün aslında Moritz’i riske ettim.Onu oyundan aldım çünkü sakatlığının ilerlememesi lazım. Bizim sistemimizde Moritz’in etkisi çok büyük."
"Herkesin üstübne düşen bazı görevler var ve bizim takımımızda herkes onu layığıyla yerine getiriyor. Bugün güzel bir akşamdı. Futbola da doyduk. Bugün karşılaşmayı takip edenler güzel bir karşılaşma izlediler."
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








































