Cübbeli'nin vasiyeti şaşırttı

Cübbeli'nin vasiyeti şaşırttı

Cübbeli Ahmet'in açıkladığı vasiyetinde cemaat de var..

Cübbeli Ahmet Hoca vasiyetini açıkladı. Türkiye'yi bekleyen 3 büyük tehlike olduğunu öne sürüp, “Üç va­si­ye­tim var, ben ölü­rüm ka­lı­rım, Tür­ki­ye­’yi bek­le­yen teh­li­ke 3 ta­ne­di­r” dedi. Cübbeli'nin vasiyetindeki tehlikelerden biri Cemaatle ilgili.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Vahdet Gazetesi'ndeki köşesinde Türkiye'yi bekleyen 3 tehlikeyi şöyle sıralıyor;

"Türkiye’nin önünde 3 büyük tehlike var. Ben ölür giderim 20-30 sene sonra bu tehlikeler yine devam eder. -Dinler arası diyalog,
-Vehhabilik ve
-Şia tehlikesi. Bu üçü içinde Türkiye’de en kolay zemin bulanı Şia tehlikesi. Veh­ha­bi­lik, din­ler ara­sı di­ya­log ve Şi­a’­dan et­ki­len­me."


GÜLEN CEMAATİNE MESAJ : ÖYLE BİR BELA Kİ..

Cübbeli Ahmet Hoca'nın "en büyük tehlike' listesine koyduğu dinler arası diyalogFethullah Gülen'in projesi. Hatırlanacağı gibi bunun için papayla da görüşmüştü. Cübbeli dinler arası diyalog için aynen şunları yazıyor;

-"Din­ler ara­sı di­ya­log öy­le bir be­la ki, Ya­hu­di, Hris­ti­yan cen­ne­te gi­de­cek di­yor. Ka­ide­dir; Ehl-i Ki­ta­p’­tan kız alı­nır ama kız ve­ril­mez. Ama bu di­ya­lo­ğun için­de kız ve­ri­lir teh­li­ke­si de var. Ben bun­la­rı bir­çok prog­ram­da ve soh­bet­te be­yan et­tim. Din­ler ara­sı di­ya­log ma­son lo­ca­la­rı­nı, Ya­hu­di lo­bi­le­ri­ni et­ki­li­yor. Ar­ka plan­da Hris­ti­yan lo­bi­le­ri­ni et­ki­li­yor. Din­ler ara­sı di­ya­log bü­yük pro­je, mis­yo­ner pro­je­si."