Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayip Erdoğana Niğdeden Destek Bağışı

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayip Erdoğana Niğdeden Destek Bağışı

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayip Erdoğan’a bir destekte Niğde'den geldi.

- Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayip Erdoğan’a bir destekte Niğde'den geldi.

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı çerçevesinde açılmış olan hesabına Niğde'den yapılan bağış yoğun katılımla gerçekleştirildi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve İl Başkanı Emrah Özdemir'in de katıldığı Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan destek bağışına çok sayıda Niğdelide destek verdi.

Niğde'de AK Parti teşkilatı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin ve çok sayıda vatandaş Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı çerçevesinde açılmış olan hesabına bağışta bulundu.

Niğde'de Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan'a destek bağışı yoğun ilgi gördü.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Niğde AK Parti İl teşkilatı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan'a destek bağışında bulunmak için Niğde Ziraat Bankası önünde toplandı. Yoğun katılımın sağlandığı destek hareketine öncülük eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir katılımcılara ve desteklerini esirgemeyen Niğdelilere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

AK Partili olmayanlarda desteklerini göstermek için bağışta bulunuyorlar

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; "AK Parti Niğde İl Teşkilatı olarak Başbakanımızın kampanyasına destek olmak için böyle bir kampanya düzenledik. Herkes gücü yettiği kadar, gönlünden koptuğu kadar bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Burada önemli olan paranın miktarı, meblası değil. İnsanların gönüllü olarak buraya kadar gelmeleri yorulmaları. Başbakanımız için ellerinden gelenleri kendi çabalarında yapmaları. Burada güzel olan kampanyayı AK Parti İl teşkilatı olarak başlattık ama AK Partili olmayanlarda desteklerini göstermek için bağışta bulunuyorlar. Gençler de var. Gençler ceplerindeki harçlıklardan kaç lira artırabildilerse 5 lira 10 lira bunu Başbakanımız için yapıyorlar. Başbakanımızın sevdalısı bir çok insan var. Onlarda şu anda bizlerle birlikte. Onlarda ellerinde geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorlar. Burada önemli olan mebla hiç önemli değildir. Önemli olan niyettir. Başbakan sevgisidir. Bu sevgide zorla olacak bir şey değildir. Kolay kolay oluşabilecek bir şey değildir. İnsanlarımız Başbakanımızı her zaman taktir ediyorlar ve çok seviyorlar. Bunu da burada bir kez daha gösterdiler. Niğdeliler olarak ta ne kadar kadirşinas olduklarını bir kez daha gösterdiler. Başbakanımız adına herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Buradaki teveccühe baktığımız zaman millet kendi adamına sahip çıkıyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Gönüllülük esasına göre Cumhurbaşkanı adayımıza destek kampanyası. Niğde AK Parti İl teşkilatı ve Belediye Başkanı olarak kampanyayı biz başlatmış bulunuyoruz. Paranın miktarı değil buraya katılımcı sayısının artırılması önemli olan. Buradaki teveccühe baktığımız zaman millet kendi adamına sahip çıkıyor. Bu gün Recep Tayip Erdoğan'a Cumhurbaşkanı adayı olarak sahip çıkmak, oy vermek, demokrasiye oy vermektir. Gelişmeye oy vermektir. Özgürlüğe, hürriyete, Türkiye'nin bölgesinde süper ülke, lider ülke olmasına oy vermektir. Milletin kendine oy vermesi demektir Recep Tayip Erdoğan'a oy vermesi. Bu gün milletimiz Cumhurbaşkanı seçecek konuma gelmişse bu tamamen Recep Tayip Erdoğan'ın eseridir. Çünkü halkımızın ilk seçeceği Cumhurbaşkanı olacak. Halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olacak. Bu anayasa değişikliğini de referandum ile AK Parti Cumhurbaşkanını halk seçsin tezini savunarak, meclisten geçirdi. Bu gün geldiğimiz nokta da halk kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Bu da inşallah Recep Tayip Erdoğan olacak. Halkın adamı kendi adamını seçmiş olacak. Seçimlerin şimdiden milletimize, devletimize hayırlı olmasını dilerken, burada sembolikte olsa seçim kampanyasına maddi destek veren tüm Niğdeli hemşerilerimize, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah hiçbirimizi mahcup etmesin" şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin; "Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali biz de safımızı yönümüzü belli etmek üzere milletin adamı Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayip Erdoğan gönüllüleri olarak temsili olarak ona destek verdiğimizi göstermek adına gönüldaşlarımızla birlikte para yatırdık" dedi.