Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane’de…(1)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane’de…(1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin devam edeceğini belirterek “Bizimle bu süreçte yol yürümek istemeyenlerle, şiddet çağrısı yapanlarla, terör örgütünden talimat alanlarla, bizim hiçbir işimiz olmaz. Kaybeden biz olmayız, millet olmaz, ül

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin devam edeceğini belirterek “Bizimle bu süreçte yol yürümek istemeyenlerle, şiddet çağrısı yapanlarla, terör örgütünden talimat alanlarla, bizim hiçbir işimiz olmaz. Kaybeden biz olmayız, millet olmaz, ülke olmaz, kaybedenler onlar olur. Bu süreç birilerini tatmin etme süreci değildir, birilerine boyun eğme süreci değildir. Bugüne kadar taviz vermeden, bu süreci devam ettik. Bundan sonra da aynı şekilde sürdürürüz, kimsenin endişesi olmasın. Bizimle, anayasal çerçevede yürümek isteyenlerle biz bu yolda yürürüz. Terörle yürümek isteyenlere ise 'uğurlar olsun' deriz” dedi.

10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 75 oy oranı ile Rize ve Bayburt’un ardından Türkiye’de kendisine en fazla oy veren il olan Gümüşhane’ye teşekkür ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zafer Meydanı’nda düzenlenen ve yaklaşık 200 milyon TL’ye mal olan 26 eserin toplu açılış törenine katıldı. Burada Gümüşhaneliler’e seslenen Erdoğan, “Ahde vefanıza, itimadınıza sonsuz teşekkür ediyorum. 10 Ağustos gecesi ilk 3’e kimin gireceğini merak ediyordum. Birinci Rize, ikinci Bayburt ve az bir farkla Gümüşhane 3. şahsıma en yüksek desteği veren iller oldu. Buradan bütün Gümüşhane’ye teşekkür ediyorum. Buradan Gümüşhane’nin bir beldesine de özellikle selam göndermek ve teşekkür etmek istiyorum. Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Gümüşgöze beldesi Türkiye genelinde şahsıma en yüksek destek veren belde oldu. Oy oranı yüzde 97. Gümüşgöze beldesine de özellikle teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” diye konuştu.