Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şahin'e emanet ettiği Emrullah sağlığına kavuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şahin'e emanet ettiği Emrullah sağlığına kavuştu

Gaziantep’teki kına gecesinde canlı bombanın hedefi olan ve yüzünden yaralanan Emrullah Urtekin (11), yeni yüzüne kavuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’in ziyareti esnasında hastanede ziyaret ettiği Emrullah Urtekin’i Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e emanet etmiş ve yüz naklinin yapılmasını istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarını yerine getiren Şahin, girişimlerini hızlandırdı ve Emrullah’ı Bodrum Acı Badem Hastanesi’nde görev yapan Gaziantepli Uzman Doktor Mehmet Mutaf’a amaliyat ve tedavi ettirdi.

Önceki gün tedavisi tamamlanarak Gaziantep’teki evine dönen Emrullah Urtekin’i evinde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Urtekin’e bir kez daha geçmiş olsun dileyerek moral verdi. Sürekli Emrullah Urtekin’in yanında olan ve bu süreci atlatması için sık sık onu ziyaret ederek moral veren Şahin, küçük Emrullah’ın iyileşme sürecinde ziyaretini sürdüreceğini ifade etti.

Emrullah’ın tamamen iyileşmesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına gidebileceklerini ifade eden Şahin, “Cumhurbaşkanımız seni benden soruyor. İnşallah iyileşince birlikte yanına gideriz” şeklinde konuştu.

Şahin, Emrullah’ın yaklaşık bir ay sonra eski haline kavuşabileceğini ve okuluna yeniden gidebileceğini söyledi.

Başkan Şahin, daha öncede Emrullah'ın Cumhurbaşkanı Erdogan'dan istediği Fenerbahçe formasını hastahanede ziyaret ederek teslim etmişti.