Cumhuriyet yazarından skandal tweet!

Cumhuriyet yazarından skandal tweet!

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat'ın, Twitter üzerinden yaptığı bu paylaşıma tepki yağdı.

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki özel şirkete ait maden ocağında su baskını nedeniyle 18 işçi mahsur kaldı.

Arama kurtarma ve su tahliye işlemleri devam ederken Cumhuriyet gazetesi köşe yazarlarından Mine G. Kırıkkanat Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Twitter'daki hesabında paylaştığı tweet'te "Paranoyak oldum. Karaman'daki maden faciasında, yarınki Cumhuriyet kutlamalarını iptal için gerekçe yaratan bir düzenekten kuşkulanıyorum." mesajını paylaşan Kırıkkanat 17 Mayıs'ta gerçekleştirilen bir düğünü de "dün" olmuş gibi paylaşınca tepkiler arttı.

17 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın kızının Ankara'da yapılan nikah görüntüsünü de kullanarak "ŞU ANDA AKEPE LİLER DÜĞÜNDE.. "AMA CUMHURİYET KUTLAMALARI İPTAL!" şeklinde tweet atan Kırıkkanat'a tepki yağdı.

Çünkü nikah 17 Mayıs'ta gerçekleşmiş ve nikaha TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz katılmış, çiftin nikahını ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıymıştı.

İŞTE KIRIKKANAT'IN O PAYLAŞIMLARI:

1414588557154.jpg

1414588563832.jpg