Cüneyt Özdemir CNN Türk'e veda etti

Cüneyt Özdemir CNN Türk'e veda etti

Cüneyt Özdemir dün gece CNN TÜRK’te, Kanal D’ye geçtiğini ekranlardan duyurdu.

Kanal D Haber Direktörü ve Anchorman’i olarak mesleki hayatında yepyeni bir döneme adım attığını ve 5N 1K’nın ise değişen formatı ile hem Kanal D’de hem de CNN TÜRK ekranlarında haftada bir ekrana geleceğini söyledi.

15 yıldır Türkiye ve dünya gündemini önemli konuklarla tarafsız ve objektif olarak ekrana taşıyan Cüneyt Özdemir ile 5N 1K dün gece, 15 yılın özetinin olduğu özel bir bölümle ekrana geldi.

7-077.jpg

 

Cüneyt Özdemir, “1999 yılından beri yani tam 15 yıldır CNN TÜRK ekranlarında neredeyse her akşam canlı yayınla  karşınıza çıkıyorum. İyi günde kötü günde, sevinçleriniz de üzüntüleriniz de sizlere hayata dair bir şeyler anlatmaya, haber vermeye, gelişen haberleri değerlendirmeye çalışıyorum.
Bu 15 yılda Türkiye ve dünya gündemini sizlere önemli konuklarla tarafsız bir biçimde anlatmaya çalıştım. Üstelik sadece Türkiye’den, yalnızca CNN TÜRK’ün içindeki bu stüdyodan değil kimi zaman savaş meydanlarından, gündemin sıcak noktalarından, bir deprem ya da kaza bölgesinden kimi zaman dünyaca ünlü bir şairin evinden kimi zamansa dünyanın en önemli cezaevlerinden karşınıza çıktım. Dünya ve Türkiye gündeminin en önemli isimleri ile çok özel röportajlar gerçekleştirdim. Bazen çok güldük, bazen yaşananlar karşısında gözyaşlarımızı hep beraber tutamadık. Sadece Türkiye’deki yayıncılarla değil, dünya ile yarıştık. Bir sene boyunca yayınlarımızı Londra’dan gerçekleştirdik. Dünyanın çeşitli yerlerine canlı bağlantılar yaptık. Gündemi her ne olursa olsun farklı bir bakış açısı, tarafsız bir yayıncılık anlayışı ile ekranlara taşıdık.  Dile kolay 15 yıl. Her ay, her hafta, hafta  içi hemen hemen her gün karşınızda oldum. Bugün taşınıyoruz.  Hem 5N 1K hem de ben uzaklara değil, yine Doğan Tv bünyesinde bulunan Kanal D’ye geçiyoruz. Ben Kanal D Haber Direktörü ve Anchorman’i olarak mesleki hayatımda yepyeni bir döneme adım atıyorum. 5N 1K ise  değişen formatımız, genç ekibimiz ve haberlerimiz ile hem Kanal D’de hem de CNN TÜRK ekranlarında haftada bir karşınızda olmaya devam edecek.” dedi.

CNN TÜRK Genel Müdürü Barış Tünay ve CNN TÜRK çalışanları 5N 1K’nın 15. yıl pastasını kesti.