Damsız girilmez !

Damsız girilmez !

Antalya'da otel havuzuna bekar erkeklerin girmesi yasaklanınca ortalık karıştı.

Antalya’da lüks bir sitenin yönetimi, kiracı olan bekâr gençlere yanında kız arkadaşı olmadan havuza girme yasağı getirince ortalık karıştı. Gençler şikâyet edildi. “Havuz ortak kullanım alanıdır” denilerek işlem yapılmadı

Antalya’nın Belek Beldesi’nde lüks bir site yönetimi tarafından, ailelerin rahatsız olduğu gerekçesiyle, bekâr erkeklerin ortak havuzu kullanmasına yasak getirmesi olay oldu. Yöneticiler, kendileriyle tartışan gençleri şikâyet etti ancak jandarma, kiracı gençlerin havuzu kullanma hakkı bulunduğunu belirterek işlem yapmadı.

BEKÂRLARA YASAKLANDI

İlginç tartışma Antalya’nın Belek Beldesi’ndeki 140 villanın bulunduğu Dostlarkent Sitesi’nde yaşandı. Otellerde animatör olarak çalışan ve sitede yaşayan çoğunluğu yabancı uyruklu bir grup genç, sitenin ortak havuzuna girdi. Bazı aileler, gençlerin havuza girmesinden rahatsız olup site yönetimine şikâyette bulundu. Site yönetimi de gençlerin havuza girmelerini yasakladı.

GENÇLER PES ETMEDİ

Gençler havuza girmekte ısrar edince tartışma başladı. Bir yönetici, “Burası aile sitesi. Bu gençler de ailelerin girdiği havuza giriyorlar. 5-10 kişi birden havuza girince aileler rahatsız oldu. Kimse havuza gitmek istemedi. Şikâyetler üzerine biz de havuzu yasakladık” açıklamasını yaptı. Bazı site sakinleri de, yaşananların haksızlık olduğunu belirtip, “O gençler hiç kimseyi rahatsız etmedi. Birileri durup dururken onlardan rahatsız oldu” diye konuştu.

AHT