Danimarka Polisi Ozan Özcan’ın Katillerinin Fotoğraflarını Basına Dağıttı

Danimarka Polisi Ozan Özcan’ın Katillerinin Fotoğraflarını Basına Dağıttı

KOPENHAG’a yakınlarındaki Mörkhoj’da silahlı saldırı sonucu öldürülen 21 yaşındaki Ozan Özcan’ın katilleri tespit edildi. Polis, cinayet şüphelileri t...

KOPENHAG’a yakınlarındaki Mörkhoj’da silahlı saldırı sonucu öldürülen 21 yaşındaki Ozan Özcan’ın katilleri tespit edildi. Polis, cinayet şüphelileri teslim olmayınca fotoğraflarını medyaya dağıttı.

Polis, Bronshoj kentinde oturan Danimarkalı, 29 yaşındaki Morten Hymöller Jensen ile Gladsaxe şehrinde Pakistan asıllı, 30 yaşındaki Kasim Ali Malik’in cinayet şüphelisi olarak arandıklarını bildirerek, yakalanmaları için halktan yardımcı olmalarını istedi. Emniyet müdür Yardımcısı Charlotte Skovby, şüphelilerin silahlı olabilecekleri uyarısında bulunarak "Zanlıları görenlerin bize bilgi vermelerini bekliyoruz ama sakın kimse yakalamaya veya durdurmaya çalışmasın çünkü silahlı olabilirler. Bize sadece nerede olduklarını bildirsinler yeter. Zanlıları görenler 72 58 75 90 nolu telefonu arasın" dedi. Charlotte Skovby, saldırının gerçekleştiği saat 19.00 sıralarında Rybjer Alle Caddesi'nde köpek gezdiren bir kadın bulunduğunu ve kendisinin polisi aramasını beklediklerini söyledi. 21 yaşındaki Ozan Özcen, hafta sonu Mörkhoj’da Ryberg Alle ve Kaj Alle caddelerinin kesiştiği noktadaki pizzacının önünde aracında iken, küçük koyu renk bir arabadan açılan ateş ile hayatını kaybetmişti.

ÜT(AÖ/İD)