Dardanelsporlu Ufukcan Liglerin En Genç Golcüsü

Dardanelsporlu Ufukcan Liglerin En Genç Golcüsü

SPOR Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup takımı Dardanelspor'un 15 yaşındaki futbolcusu Ufukcan Engin, geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Payas Belediyespor 1975 maçında Türkiye'de profesyonel liglerinde gol atan en genç futbolcu olma ünvanını ele...

SPOR Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup takımı Dardanelspor'un 15 yaşındaki futbolcusu Ufukcan Engin, geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Payas Belediyespor 1975 maçında Türkiye'de profesyonel liglerinde gol atan en genç futbolcu olma ünvanını ele geçirdi.

Güngören Mimar Yahya Baş Stadı'nda oynanıp 1-1 biten karşılaşmanın 72'inci dakikasında takımının tek golünü atan Ufukcan, daha önce Kayserisporlu Okay Yokuşlu'ya ait rekoru da kırdı. Dardanelspor alt yapısında yetişen 8 Mart 1999 doğumlu Ufukcan, 15 yaş 218 günlükken profesyonel liglerde gol attı. Ufukcan, en genç golcü ünvanını Altay'da forma giyerken Tokatspor'la oynanan Türkiye Kupası maçında 15 yaş 324 günlükken gol atarak rekor kıran Okay Yokuşlu'dan aldı.

Sezon başında profesyonel yapılan, U-16 Milli Takım'da da oynayan Ufukcan, "Gol atıp takımıma puan kazandırdığım için mutluyum. Amacım başarılı bir futbolcu olmak" dedi.

FOTOĞRAF

DARDANELSPORLU UFUKCAN LİGLERİN EN GENÇ GOLCÜSÜ

DARDANELSPORLU UFUKCAN LİGLERİN EN GENÇ GOLCÜSÜ