Davutoğlu Kılıçdaroğlu'na yüklendi !

Davutoğlu Kılıçdaroğlu'na yüklendi !

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun mektubu hakkında konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Makedonya Başbakanı ile yapılan görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi.

Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığınının ilk dış kabülünü Makedonya Başbakanı Gruevski ile yaptı. İkili görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi.  
 
Makedonya ile Türkiye arasında sıkı dostluk ilişkisi olduğunu söyleyen Davutoğlu, mevkidaşının Türkiye'yi ziyareti sırasında 5 vilayetini de ziyaret etmesinin çok anlamlı olduğunu söyledi.  Davutoğlu,  Makedonya'nınAvrupa Birliği sürecini yakından takip ettiklerini ve bu süreci desteklediklerini söyledi. 
 
Davutoğlu,  kendisinin Makedonya ziyaretinde kendi şehirlerini gezdiği gibi hissettiğini,  konuk başbakanın Türkiye ziyaretinin de aynı şekilde olduğunu umduğunu söyledi.  Davutoğlu ayrıca Büyük İskender'in lahtinin  talepleri doğrultusunda konuk başbakana verileceğini söyledi. 
 
Makedonya Başbakanı Gruevski, Davutoğlu'nun ilk konuğu olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Davutoğlu'na görevinde başarılar diledi.  Gruevski, iki ülke arasındaki ticari alanda ilişkilerin daha da geliştirilmesine yönelik görüş birliğinde olduklarını, Makedonya'nın yatırımlara açık olduğunu ve düşük maliyetlere sahip olduklarını söyledi.  Gruevski,  dünyadan birçok ülkenin Makdonya'ya yatırım için geldiğini Türkiye'den de çok sayıda yatırımcının ülkesine yatırıma geleceğine inandığını söyledi. 
 
Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na açık mektup!
 
Davutoğlu'ndan açıklamalarından satır başları:

KILIÇDAROĞLU'NDAN MEKTUP

Bana iletilen mektup gerçekten Kılıçdaroğlu'ndan çıkmışsa üzerinde düşünülmesi gereken bir metin.
Bana iletileb metin nezaket bakımından utanç verici. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Türk milleti tarafından seçilmiştir. 

Bu metin okunmalı ve kutuplaştırma adına bir analize tabi tutulmalı. Böylesi bir uslüp Türk siyasetine yakışmaz. Anayasal bir kamu olan bir parti liderine yakışmaz. Bu uslübuyla Kılıçdaroğlu, bırakın Başbakan olma iddiasını ana muhalefet lideri olma nezaketine sahip değil. 

"BU BİR İHANETTİR"

Eğer AK Parti iktidarları bu finanslan sistemi takip etmemiş olsaydı, finansal yapımız bu kadar kuvvetli olmazdı. Mevcut halimizi Kılıçdaroğlu'na borçlu değiliz. Türkiye'de finansal sistemin de bankacılık sisteminin de garantisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Kılıçdaroğlu kime neyi jurnalliyor. Bazı gizli twitter hesaplarına dayalı olarak böylesine ülkesini zan altında bulunduracak ifadelerde bulunması, zan altında bırakması kabul edilir bir davranış değildir.