Davutoğlu tehdit açıklaması

Davutoğlu tehdit açıklaması

Davutoğlu, 7 Haziran seçim çalışmaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran genel seçim öncesinde Rize'de halka hitap etti.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

Cumhurbaşkanımızla olan dava arkadaşlığımız vesilesiyle Kalbimizin yarısı Konya'da ise yarısı da Rize'dedir.
Kılıçdaroğlu, SSK'yı batırdı. Nerede senin başarın? Cumhurbaşkanımız CHP'nin çöpler içinde bıraktığı İstanbul'u yükselen bir yeni şehir haline getirdi.. İşte başarı diye buna denir.

MERDİVENE TERSTEN BİNİYOR

Kendisine başarı hikayesi diyor, merdivene ters biniyor. Kendisine başarı hikayesi diyor, merdivene ters biniyor. Merdivene ters binen milleti doğru yola götürebilir mi?

BİZİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER

Onlar kapatma davası açtı biz millete sığındık. Bize Allah ve Millet yeter. Cumhurbaşkanımız ve beni ölümle tehdit ettiler. Bizi tanımamışlar. Biz doğdumuz anda ölüme teslim olmuşuz.

HDP-CHP-PARALEL

Milletin iradesini üç beş çeteye teslim etmeyiz. HDP, CHP çıksın paralelcilerle ne plan yapıyor, açıklasınlar. Memlekete neden gelmediği anlaşıldı. Meğer tuzak kuruyormuş darbenin sonunda gelecekmiş. Bize tehditler savuran paralelcilerden biri Ekrem Dumanlı HDP'lilerle arka kapıdan girerek görüşüyoruz. Çıksınlar ne plan yapıyorlar açıklasınlar.

HDP'NİN BARAJI GEÇMESİ

HDP'nin barajı geçmesi için CHP çalışıyor. Türk baasçılarla Kürt baasçılar bir arada.İkna odalarının mucidi profesör bu seçimde Meclis dışında. Başörtüsü zulmüne uğrayan bacılarımız Meclis'e yürüyor.

Rize-Artvin bölgesel havalimanının çalışmaları tamamlandı. Bazıları lafla milliyetçilik yapar. Biz kendi tankımızı kendi uçağımızı yapıyoruz. Aradaki fark bu.

"FİLİSTİN'E BOMBA YAĞDIRANLARLA DOST OLMAYIZ"

Biz Filistin'e bomba yağdıranlarla dost olmayız. Biz Suriye'de vatandaşlarını katledenlerle dost olmayız.