Davutoğlu'ndan bomba iddialar !

Davutoğlu'ndan bomba iddialar !

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, seçim yaklaştıkça partilerin saflarını sıklaştırdığını ve terör örgütleriyle işbirliği halinde olduklarını açıkladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçime 6 gün kaldığını, safların netleşmeye başladığını belirterek, "Bir baktınız ana muhalefet partisi, bir taraftan DHKP-C ile bir taraftan paralelle işbirliği yapmaya başladı. Kılıçdaroğlu ve CHP, HDP ile perde gerisinden görüşüyor. Bakıyorsunuz MHP ile HDP paslaşıyor ve bunların arkasında da paralel çete, bütün bunları organize etmeye çalışıyor" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından önemli başlıklar;

Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir çatı aday üzerinde anlaşıp hep birlikte geldiler ama onlara gerekli dersi verdiniz. 'Cumhurbaşkanı olamaz' dedikleri Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı yaptınız, Allah razı olsun.

"BUNUN ADI ÇATI ÇETE"

Şimdi de sadece çatı aday değil, çatı bir çete kuruyorlar. Çatı çete, bunun adı çatı çete. Nasıl bir çatı çete biliyor musunuz  Üç tane muhalefet partisi CHP, MHP, HDP. Birbirlerine daha hiç söz ettiklerini gördünüz mü  MHP hiç HDP'ye dönüp 'Bu millet, bu vatan bölünmez otur oturduğun yere' diyor mu  HDP, MHP'ye dönüp 'Neden geçmişte şunları yaptın' diye soruyor mu  CHP, HDP'ye laf ediyor mu  CHP, zaten MHP ile ortak. Peki dertleri kimle  Dertleri AK Parti'yle. Ama esas dertleri milletle.

"ESKİDEN F TİPİ DERLERDİ ŞİMDİ PARALELİ SAVUNDULAR"

Sadece onlar mı, eskiden CHP'nin ulusalcıları paralelcilere, 'f tipi' derdi, şimdi paraleli onlar savunuyor, onlar paraleli savunuyor. HDP ile paralel perde gerisinden konuşuyor, Kandil'le paralel arasında irtibat var. Kandil-paralel-DHKP-C-CHP-MHP-HDP hepsi aynı yerde. Buna çatı çete derler. Temel nerede, millette. Millette temeli olmayanlar, çatı da çete kursalar, koalisyon kursalar milleti durdurabilirler mi?"

Yabancı yapım tanklarla Türkiye'de 10 yılda bir darbe yapanlar, 27 Mayıs'ta tanklarla caddelere inenler, 12 Mart'ta muhtırayla demokratik olarak seçilmiş iktidarı düşürenler, 12 Eylül'de tankları şehirlere salanlar, 28 Şubat'ta yine tanklarla şehre girenler artık bilsinler ki şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk yapımı Altay tanklarıyla sadece vatan savunmasındadır, millet savunmasındadır.

"ÖZGÜRLÜK BARIŞ GÜVERCİNİ KESİLEN ADAMLAR..."

HDP Eş Genel Başkanlarını eleştiren Başbakan Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Ankara, İstanbul'a gelip demokrasi, özgürlük, barış güvercini kesilen adamlar, Doğu'ya, Güneydoğu'ya gelince tehditlerini artırıyorlar. Siirt'te bizim mitingden çıkan genç kızlarımıza saldırdılar, darp ettiler. Ama kadına karşı şiddet konusunda her zaman duyarlı olan o çevreler hiç seslerini çıkarmadı. HDP'ye destek beyanı yapan aydınlardan, bu genç kızlarımıza yapılan şiddet konusunda bir ses duymadık. Milletvekillerimizi, muhtarlarımızı tehdit ediyorlar. Neden biliyor musunuz, önlerindeki tek engel AK Parti, ondan."

"ORALARA GİTMEK İÇİN YÜREK LAZIM"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli veya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Doğu ve Güneydoğu'ya gidemediğini söyleyen Davutoğlu,"Neden gitmiyorlar. Çünkü ülkenin her yerine gitmek için aşk, sevda lazım. Ama en önemlisi yürek lazım yürek" dedi.