Davutoğlu'ndan flaş bedelli açıklaması

Davutoğlu'ndan flaş bedelli açıklaması

İlk yurt dışı ziyareti için KKTC giden Davutoğlu, havalimanında basına açıklamalarda bulundu.

İlk yurt dışı ziyareti için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC)giden Ahmet Davutoğlu, havalimanında basına açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, bedelli askerlikle ilgili, "Milli Savunma Bakanımızdan da Genelkurmay Başkanımızdan da kapsamlı bir brifing aldıktan sonra bu konudaki ihtiyacı değerlendireceğiz" dedi

Başbakan Davutoğlu, bedelli askerlikle ilgili, "Milli Savunma  Bakanımızdan da GenelkurmayBaşkanımızdan da kapsamlı bir brifing aldıktan sonra  bu konudaki ihtiyacı değerlendireceğiz. Bu çerçevede atılması gereken adımlar  varsa bunları birlikte gözden geçireceğiz. Ama öncelikle bu konuda gerçek  tablonun ne olduğu hususunda daha geniş, kapsamlı bir brifing alacağım" dedi.

"Birtakım manipülatif haberler, bankalarla ilgili  çıkartılan haberler ART niyetlidir. Ancak Bank Asyada dahil olmak üzere herhangi  bir banka bu objektif kurallar içinde, hukuk kuralları ve işleyişi ve bankacılık  sisteminin kuralları içinde, objektif kriterler içinde bu sistemin işleyişine  aykırı bir noktadaysa tabii bu değerlendirmeyi yapmak BDDK başta olmak üzere  bütün kurumlarımızın görevidir."

"Biz, Türkiye'yi büyük Türkiye yapma  yürüyüşündeyiz. Bu yürüyüş esnasında Kılıçdaroğlu selam verirse, selamını alırız.  Selam alacaksa, selam veririz, elini uzatırsa, elimizi uzatırız, elimizi  uzattığımızda, elimiz havada kalmadığı zaman ve bu kutlu yürüyüşe bir şekilde  katkıda bulunma iradesi gösterdiğinde, birlikte bu yürüyüşü gerçekleştiririz.  Ancak, büyük Türkiye yürüyüşü esnasında önümüze engel çıkarırsa, hiç tereddüt  etmeden engelini alır, yolun kenarına koyarız."