Davutoğlu'ndan milletvekillerine müjde !

Davutoğlu'ndan milletvekillerine müjde !

Başbakan Davutoğlu, üç döneme takılan milletvekilleri için ayrı bir birim kuracaklarını açıkladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'de 3 döneme takılan ve milletvekili adayı gösterilmeyen isimler için yeni bir birim oluşturulacağını açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24'üncü Dönem Milletvekilleri ve eşleri ile yemekte bir araya geldi. Ankara'daki yemekte milletvekillerine hitap eden Davutoğlu, Ak Parti'de üç dönem kuralına takılan isimlere ilişkin olarak "İsimler ürettiler. Üç dönemciler, diye bir isim ürettiler. Aynen geçmişteki küskünler gibi. Bilmiyorlar ki iki dünyaya inanan insanların dönemi yoktur. İki cihana inanan insanların iki dönemi var. Bu dünyada yaptıkları, öbür dünyada verecekleri hesap. Başka üç dönem, beş dönem ayrımı yok. Allah bu dönemde hakkını vermeye, öbür dönemde de hesabı vermeye bize nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'ndan 3 dönem kuralına ilişkin açıklama | Haber3 Video | Sitene Ekle


Davutoğlu: "Özellikle kıdem bakımından çok önemli görevler üstlenmiş üç dönemi bitiren dostlarımızı, arkadaşlarımızı, parti içi özellikle de yeni milletvekillerimizin oryantasyonu da dahil olmak üzere bir anlamda iç hizmet eğitimi gibi tecrübelerinden istifade etmek üzere bir göreve davet edeceğiz. Bunun için başlı başına genel merkezde bir siyasi tecrübe aktarımı birimi oluşturmayı düşünüyoruz"  diye konuştu.