''Dekolte giyme'' cinayetinde şok iddia !

''Dekolte giyme'' cinayetinde şok iddia !

Adana'da ''Dekolte giyme'' cinayetinde öyle bir iddia ortaya atıldı ki...

Adana'da tekstilci Tugay Ç., eşi H.Ç.’yi ’Açık saçık giyinme benim de oğullarım var onların adı çıkacak’ diye uyaran komşu kadının 2 oğlunu öldürmüştü. Cinayetlerle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

GELİNLE İLİŞKİ YAŞADIĞINI İDDİA ETMİŞ
 
Tugay Ç. ile kuzeni Necmettin Ç. tarafından öldürülen Efraim T.’in, Tugay Ç.'nin eşi H.Ç. ile 3 kez cinsel ilişkiye girdiğini anlatarak dedikodu yaptığı ileri sürüldü. Katil zanlısı Tugay Ç.’in annesi Safire Ç., oğlu ile gelini H.Ç.’nin 1 aylık değil, 15 ay önce evlendiğini, henüz çocukları olmadığını söyledi. Anne yaşananları şöyle anlattı:
 
"Bundan 1,5 ay önce kız kardeşim Rahime Ö., Efraim’i, gelinimin evinde otururken yakalamış. Ne yaptığını sorunca eve annesiyle geldiğini ileri sürmüş. Ancak kendinin arkasından eve giren annesi Zahide T., oğlunu tokatlayarak, ’Sen bizim adımızı mı çıkartacaksın? Ne işin var burada. Kızım sen de doğru düzgün giyin. Laf olmasın’ diye çıkışmış. Bu olaydan sonra Efraim T., oğlum Tugay’ın yanına giderek, "Sağda solda karın ve benimle ilgili dedikodu yapılıyor. Bunların aslı yok inanma’ demiş. Cinayetten bir hafta önce de yine oğlumun yanına gelip, bu kez, ’Senin karınla 3 kez ilişkiye girdim, 4’üncü kez evine gittiğimde yakalandım. Artık karını boş ben alacağım’ demiş. Olay bu yüzden meydana gelmiş. Oğlum namusunu temizledi." 
 
SIĞINMA EVİNE YERLEŞTİRİLDİ
 
Öte yandan olayın duyulması üzerine H.Ç.’nin babası tarafından ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle polis tarafından koruma altına alınarak sığınma evine yerleştirildiği ileri sürüldü.
 
Olayın yaşandığı mahallede polisin geniş güvenlik önlemi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu da sürüyor.