Demirkol'a 8 yıl hapis !

Demirkol'a 8 yıl hapis !

Gamze Özçelik'e tecavüz ettiği iddiasıyla Gökhan Demirkol'a 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

Oyuncu Gamze Özçelik'e tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Gökhan Demirkol 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Oyuncu Gamze Özçelik'e tecavüz ettiği suçlamasıyla hakkında verilen hapis cezaları Yargıtay tarafından iki kez bozulan ve yeniden tutuklu yargılanan Gökhan Demirkol, 10.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi bu cezayı iyi hal indirimi yaparak 8 yıl 9 aya indirdi.
Gökhan Demirkol aynı davada daha önce iki kez 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmış, bu kararlar Yargıtay'dan dönmüştü.
 
SON DURUŞMADA TUTUKLANMIŞTI
 
Antalya'da, oyuncu Gamze Özçelik'e tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan ve verilen hapis cezaları Yargıtay tarafından bozulan eski milli basketbolcu Gökhan Demirkol 6'ncı duruşmada tutuklanmıştı.
 
Demirkol duruşmada Gamze Özçelik'in sosyal paylaşım sitelerinde yayımladığı fotoğrafları bastırdığı kartları, bir zarf içinde mahkemeye sundu. Demirkol savunmasında, "İşlemediğim bir suçtan dolayı hüküm yedim. Hiçbir somut delil yok. Gamze hanımın İnstagram'daki fotoğraflarına bakın. Mahkemeden kaynaklanan mağduriyetini çok iyi kullanıyor. 25 bin takipçisi var. Bahsedilen kişi benim kız arkadaşımdı. Defalarca cinsel ilişkiye girdik. Bizim aramızda fotoğraf paylaşımları oldu. Bunları kendisi zaten söyledi" demişti.

SAVCI CEZANIN ARTIRILMASINI İSTEMİŞTİ
 
Mahkeme savcısı Mustafa Piroğlu da Yargıtay'ın bozma kararına uyularak daha önce verilen cezanın artırılmasını talep etti. Mahkeme kısa süren aranın ardından Gökhan Demirkol'un kaçma şüphesi nedeniyle tutuklanmasına, avukatların savunma hazırlaması için süre verilmesine karar verilmişti.