Deniz Seki'den haber var ! İşte son durum..

Deniz Seki'den haber var ! İşte son durum..

Deniz Seki sevenlerine ve yakın dostlarına duygusal bir mesaj yayınladı.

Deniz Seki uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçunda yakalanarak cezaevine girmişti. Deniz Seki'nin rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılmış ve acil ameliyata alınmıştı.

Seki'nin sanatçı dostları kendisine destek olabilmek için son olarak Deniz Seki'nin 'Hayat 2 Bilet' şarkısının klip yüzü oldular. Aralarında Gülben Ergen, Işın Karaca, Oktay Kaynarca, Demet Akalın gibi ünlü isimlerin yer aldığı klibin yönetmeni isre Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki oldu.

Deniz Seki kendisine açıtğı blokla internet üzerinden hyranlarıyla iletişim kurabiliyor. Seki hayranları da mesajları ve mektuplarıyla Deniz Seki'nin bu zor günlerinde ona sahip çıkıyor. Son olarak Deniz Seki sevenlerine ve yakın dostlarına duygusal bir mesaj yolladı.

Deniz Seki, Sanatçı, hayranlarına “Mektuplarınız geliyor çok mutlu oluyorum. Herkese tek tek cevap veremesem de her kelimenizin, her cümlenizin kalbimdeki yerini ve değerini hissettiğimi ve çok kıymetli olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Şarkılarımı özgürce söyleyebildiğim günlerde buluşmak ümidiyle, sizi çok seviyorum” diye seslendi. Kendisini hapishanede yalnız bırakmayan hayranları ve dostlarına mesaj yolladı.Seki, kendisine moral olsun diye son albümünde yer alan “Hayat İki Bilet” adlı şarkısına klip çeken, aralarında Gülben Ergen, Demet Akalın, Işın Karaca, Oktay Kaynarca’nın olduğu sanatçı dostlarına ise teşekkür etti: “Ne güzel dostlar biriktirmişim bu hayatta, hepsine müteşekkirim. Klibi her izlediğimde ağlıyorum." dedi.