Denizli Osb’de Kupa Ve Ödüller Sahiplerini Buldu

Denizli Osb’de Kupa Ve Ödüller Sahiplerini Buldu

Fabrikalar arası 2013-2014 sezonu OSB Futbol Ligi Turnuvası’nda dereceye girenlere ödül ve kupaları takdim edildi.

- Fabrikalar arası 2013-2014 sezonu OSB Futbol Ligi Turnuvası’nda dereceye girenlere ödül ve kupaları takdim edildi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından bu yıl 12'incisi düzenlenen OSB Ligi'nde final müsabakaları sonunda ödüllerin sahipleri belli oldu. Oynanan grup karşılaşmalarının ardından Deniz Tekstil,Gamateks Tekstil, Kayteks Tekstil ve Kocaer Tekstil takımları yarı finale yükseldi. Oynanan yarı final mücadelelerinin ardından da Kocaer Tekstil ile Deniz Tekstil finale yükseldi. Final müsabakasında Kocaer Tekstil Deniz Tekstil takımını 3-2 mağlup ederek şampiyon olurken, üçüncülük müsabakasında Gamateks Tekstil,Kayteks Tekstiltakımını 7-3 mağlup ederek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Ödül töreninde ilk olarak turnuvayı üçüncü sırada tamamlayan Gamateks Tekstil takımına üçüncülük kupası takdim edildi. Üçüncülük kupasını Denizli OSB Başkan Vekili Derya Baltalı’nın elinden aldı. İkincilik kupasını ise Denizli OSB İdari ve Yazı İşleri Şefi Tayfun Ayaz Deniz Tekstil takımına takdim etti. Turnuvanın final karşılaşmasında Deniz Tekstil takımını 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa uzanan Kocaer Tekstil takımına şampiyonluk kupası ve madalyalarını Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş verdi. 14 takım içerisinde gol kralı Gamateks Tekstil takımından 25 gol ile Recep Kızılhan olurken, kupasını Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş takdim etti.

Tenis turnuvasında da kupa ve ödüller sahiplerini buldu. Tenis turnuvasındarakiplerini yenen Kadir Okçu ve Ahmet Çetin final maçında karşı karşıya geldiler. Çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakada ilk seti kaybetmesine rağmen Kadir Okçu rakibi Ahmet Çetin’i 2-1 yenerek şampiyon oldu. Müsabakanın ardından ise birinci Kadir Okçu ile ikinci Ahmet Çetin’e kupa ve ödüllerini Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş’ın elinden aldılar. Kupa töreninden sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş, turnuvanın oldukça centilmenlik içerisinde geçtiğini ifade ederek, "Centilmenlik içerisinde oldukça çekişmeli müsabakalara tanıklık ettik. Turnuvaya katılan tüm oyuncuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

DENİZLİ OSB’DE KUPA VE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

DENİZLİ OSB’DE KUPA VE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

DENİZLİ OSB’DE KUPA VE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU