Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak Kampı Değerlendirdi

Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak Kampı Değerlendirdi

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, her zaman iyi top oynayan bir takım olacaklarını belirterek bu sene üst sıralarda yer alacaklarını söyledi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, her zaman iyi top oynayan bir takım olacaklarını belirterek bu sene üst sıralarda yer alacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, Kızılcahamam'da kampa devam ediyor. Son olarak hazırlık maçında Kırıkhanspor ile 1-1 berabere kalan yeşil-siyahlılarda, teknik direktör Mehmet Altıparmak değerlendirmelerde bulundu. Bu sezon bambaşka bir Denizlispor olacaklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Biz artık oyuncularımıza güveniyoruz. Eskisi gibi uzun topa dayalı bir futbol oynatma düşüncemiz asla olmayacak. Biz daha çok pas yapan, daha fazla baskı uygulayan ve daha fazla golü düşünen bir takım olacağız. Bunu yaparken de sert futbolumuzdan geri düşmeyiz. Ben oyuncularıma her zaman söylüyorum; Kaybetsek de zevk veren bir futbol oynamalıyız. Yenik duruma düştük diye vazgeçmek diye bir şey olmaz. Biz önce kendimize zevk vereceğiz, daha sonra bizi izleyenlere" dedi.

"BREZİLYALI OYUNCULARIMIZ BİZE ÇOK KATKI SAĞLAYACAK"

Yabancı transferinde ince eleyip sık dokuduklarını kaydeden Altıparmak, "Transferleri yaparken yönetimle bir bütçe belirledik. Bu bütçe dahilinde sistemimize uyacak oyuncuları almaya çalıştık. Yabancı oyuncu transferleri için çok çaba harcadık. Son olarak aldığımız Leozinho transferi bizim için çok önemliydi. Bu konuda da diğer Brezilyalı oyuncumuz Leondrinho devreye girdi ve arkadaşını ikna etti. Bu iki oyuncu da bize bu sezon çok katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.

"BAŞARIYA ULAŞMAK İSTEYEN BİR DENİZLİ OLACAK"

Başarmak için ilk olarak birlik beraberliği sağlamak gerektiğini ifade eden Altıparmak, "Takıma oyuncu alırken bize sağlayacağı uyuma da dikkat ettik. Çünkü ben daha önce çalıştığım yerlerde de büyük bütçelerle iş yapmadım. Çok para harcayınca, büyük transferler yapılınca başarı gelecek diye bir kaide yok. Yeter ki başarıya inanalım, yeter ki futbolu güzel oynayalım. Bu sezon taraftarıyla, yönetimiyle, medyasıyla başarıya ulaşmak isteyen bir Denizli olacak. Bu birlik ve beraberlik inşallah bizi istediğimiz yerlere taşıyacak. Mutlu sona ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA