• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
Erciş HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Depremzede nereye gitsin ?

Depremzede nereye gitsin ?
Hak kazananlar konteynere, ev sahipleri evlerine çıktı. Peki ya diğerleri ?
11 Şubat 2012 / 10:38

Van ve Erciş'te çadır kentler tahliye ediliyor. Hak kazananlar konteynere, ev sahipleri evlerine çıktı. Kiracı depremzedeler tepkili: 'Çadırını da al git' dediler. Gidecek yerimiz yok.

7.2'lik depremin vurduğu Van ve Erciş'e kurulan 9 çadır kentteki depremzedeler çadırlardan çıkarılıyor. Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş, yaptığı toplantıda çadır kent sorumlularına talimatı ileterek, çadırların en kısa sürede boşaltılmasını istedi. Ardından anons yapıldı. Evleri orta hasar ve yıkık olanlara konteyner verileceği, evi hasarsız olanların da çadırlarını alıp istedikleri yere kurabilecekleri kaydedildi. Yetkililer, en geç gelecek hafta içerisine kadar, şu anda depremzedelerin yaşadığı bin 721 çadırın tamamının boşaltılacağını söyledi.

BEN NEREYE GİDERİM

Çadırların boşaltılması gidecek yeri olmayan kiracıları mağdur etti.  Osman Nuri Sayın, 'Evim hasarsız ama ev sahibi evi artık kiraya vermiyor. Bana konteyner de verilmedi. 'Çadırını al git' diyorlar. Nereye giderim' dedi.

KİRACILAR ORTADA

Vanspor tesisleri çadır kentinde kalan Ayhan Alan ise 'Çadır kentte yaklaşık 20 aile kaldı. Dİğerleri konteynere ya da eve çıktı. Sadece biz kiracılar ortada kaldık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz' diye konuştu.  (Akşam)

Etiketler: Vali, Orta, Van, Akşam, Çad
1654
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 11 yorum yapıldı.
  • suriye sınırı çadır bekler...misafir12 Şubat 2012 Pazar 08:36

    kendi ülkesinin insanları sogukta cebellişirkken suriye sınırına rahatr etsin diye konteynır kenti kuran iktidara sormalı..

    BeğendimBeğenmedim
  • HAK KAZANMAKTA NE DEMEK YA!misafir11 Şubat 2012 Cumartesi 22:47

    HAK KAZANMAKMIŞ, NE YAPTI DA KONTEYNIRI HAKETMEDİ..DEPREMDE EVSİZ KALDIĞI İÇİN Mİ? SOĞUKTA DONMA TEHLİKESİ YAŞADIĞI İÇİN Mİ? FAKİR OLUP ÇALMADIĞI İÇİN Mİ? NE YAPTILAR DA HAK ETMEDİLER.. HEM SICACIK EVLERİNDE OTURAN DEVLET ERKANI NEYİ HAKEDİYOR?

    BeğendimBeğenmedim
  • ayranın yok içmeye atla gider ....misafir11 Şubat 2012 Cumartesi 17:05

    çılgın projenin mimarı olacak kişiler yani milyar dolarları saçma sapan şeylere harcamayı düşünenler bin dolarları kıyamadılar bu insanlara yazıklar olsun... buradan sesleniyorum devlet memuruyum olabiliyorsa beni yurt dışına tayin edin lütfen yalvarıyorum yaşanmaz artık bu ülkede

    BeğendimBeğenmedim
  • hakketmeyene selam bile verilmezmisafir11 Şubat 2012 Cumartesi 15:49

    fakat zenginden alıp fakire vermek devletin işidir yoksa size kartondan sosyal devlet derler

    BeğendimBeğenmedim
  • KAYSERİLİmisafir11 Şubat 2012 Cumartesi 12:42

    DİNDARLIK BÖYLE OLUR!! PARAN VARSA ,YANDAŞSAN HERŞEY VAR,FAKİRSEN NERDE YATARSAN YAT!!

    BeğendimBeğenmedim
1189249135DİĞER YORUMLAR
  • 1
  • 2
  • 3
MANŞETLER
Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !Fazla yağlarınızdan kurtulun''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmışOrhan Boran vefat etti !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim