Dev organizasyon İstanbul'da yapılacak !

Dev organizasyon İstanbul'da yapılacak !

Barcelona'da 6 yıldır düzenlenen Smart City fuarı bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılacak.

Barcelona'da 6 yıldır düzenlenen Smart City (Akıllı Şehirler) fuarı  bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Topbaş'ın ev sahipliğinde dünyanın en önde gelen şirketlerinden Fira Barcelona’nın işbirliği ile İstanbul’da yapılacak. Fuar, 1 Haziran saat 09:00'da Haliç Kongre ve Sergi Sarayı'nda açılacak.

Yenilikçi, çevre dostu, çözüm odaklı, daha yaşanabilir bir kent yaşamı üzerine yapılan çalışmaların tümünü kapsayan “Smart City” (Akıllı Şehir), fuarı yatırım yapmak isteyen yerel ve küresel kesimleri bir araya getiriyor. Birçok ülkeden gelen  10.000 yönetici ve profesyonel 3 gün boyunca etkinliğe katılacak.

150’nin üzerinde Belediye Başkanı ve heyetleri konuşmacı ve katılımcı olarak yer alacak.

Kentsel gelişim ve teknoloji konularının 3 gün,  80’in üzerinde konuşmacı tarafından detaylı olarak ele alınacağı Smart City Expo İstanbul’da düzenlenecek oturumlarda, akıllı şehirler alanında dünyadaki en son gelişmeler ve bu gelişmelerin yönü hakkında fikir paylaşımlarında bulunacak. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Şirketleri fuarda yaklaşık 800m² alanda halkın yaşamını kolaylaştıracak yeni projelerle ile görücüye çıkacak.

KADİR TOPBAŞ: BÜYÜK KONGRELERİN ADRESİ İSTANBUL…

Smart City Expo İstanbul Fuarı ile ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; Kıtaları buluşturan, pek çok medeniyete ev sahipliği yapan İstanbul aynı zamanda Türkiye’nin lokomotifi. İş sahibi insanlar keşke İstanbul’da ben de olsam diyor. İstanbul öyle bir şehir ki, nasıl bakarsanız öyle bir tat alırsınız. Tarihi dokusuyla, doğal güzellikleriyle sanatçılara da ilham kaynağı. Tüm dinlerin ve kültürlerin huzur içinde yaşadığı bir şehir… Büyük kongreler artık İstanbul’da yapılıyor. Katılımcılar kongrenin İstanbul’da yapılacağını öğrenince mutlu oluyorlar… İstanbul olarak büyük kongrelerin altından başarıyla kalkıyoruz. Yine uluslar arası çapta bir organizasyon olan Smart City Expo Fuarı 1 - 3 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak” dedi.

ŞEHİRLERİN ŞEHİRLERLE BULUŞMA NOKTASI

Dünya’nın ve Türkiye’nin önemli şehirleri ve şirketlerinin katılım sağlayacağı, şehirlerin şehirlerle buluşma noktası olarak ifade edilen Uluslararası Smart City Expo İstanbul Kongre ve Fuarı’nda 200’e yakın şehir ve ilgili firmalar en son yenilikçi çalışmalarıyla yer alacak.

Fuara katılanlar yeni iş imkanları sağlanması, mevcut iletişimin geliştirilmesi imkanına sahip olacaklar.

55-006.jpg

İHA