Devlet Bahçeli'den şehit ailesine ziyaret

Devlet Bahçeli'den şehit ailesine ziyaret

MHP lideri Bahçeli, Diyarbakır'da teröristlerce şehit edilen Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın ailesini ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 26 Temmuz'da Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör saldırısında şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın (39) Yozgat'taki ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti. Şehit eşinin, "Benim kocam çocuklarına hasret gitti" sözleri herkesi duygulandırdı.

Bahçeli, beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve partililer ile şehit Mehmet Koçak'ın Eskipazar Mahallesi'ndeki evine geldi.

Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Devlet Bahçeli, şehidin ağabeyi Satılmış Koçak'a ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

30650611.jpg

Şehidin eşi Dilek Koçak'a da taziyelerini ileten Bahçeli, "Allah sabırlar versin. Şefaatine nail eylesin" dedi.

Şehidin eşi Koçak da Çözüm Süreci'ne ilişkin eleştirilerde bulunarak, "Sanmasınlar ki yıkıldık. Yıkılmadık dimdik ayaktayız. Bir tane erkek evladım var inşallah 20 yaşına geldiği zaman onu da aslanlar gibi askere göndereceğim. 'Çözüm Süreci' diye insanları 3-4 yıldır oyalıyorlar. Nasıl bir Çözüm Süreci bu... Her gün bir şehit haberi geliyor. Benim kocam 5 gündür evine gelmedi. Aç mı gitti susuz mu gitti, kimsenin haberi yok. 5 gün evine gelmedi, çocuklarına hasret gitti, benim kocam. Allah razı olsun, sağ olun geldiğiniz için. Vatanımız milletimiz sağ olsun" diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli de şehidin eşini dinledikten sonra, "Bundan sonra yavrularınız ve siz bize emanetsiniz" diye konuştu.

30650653.jpg