Devletin zirvesi, Hüseyin Çelikin oğlunun nikahında buluştu

Devletin zirvesi, Hüseyin Çelikin oğlunun nikahında buluştu

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik'in oğlunun nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaptı.ATO Congresium'da basına kapalı gerçekleşen düğüne,...

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik'in oğlunun nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaptı.

ATO Congresium'da basına kapalı gerçekleşen düğüne, Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AB Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, BDP'li Sırrı Sakık, Bilim Sanayi Eski Bakanı Nihat Ergün'ün yanı sıra, yolsuzluk soruşturmalarına adı karışan eski Bakanlar Egemen Bağış, Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar, Bedizzaman Sadir Nursi'nin talebelerinden Mehmet Fırıncı ve bir çok davetli katıldı.

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Çelik'in oğlu Ali Ekrem Çelik ve gelin Esin Erdal çiftinin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in yaptığı öğrenildi.

Çiftin nikahını ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydığı belirtildi.

CİHAN