Diğer Yarım final yapıyor !

Diğer Yarım final yapıyor !

Diğer Yarım dizisi, pazar akşamı son bölümüyle ekranlara veda ediyor.

23.BÖLÜM

Meryem’in evinde buruk bir telaş yaşanmaktadır. Meryem çok sevdiği ve 20 yıl sonra yeniden evlendiği Ecevit’ini kaybetmenin kederindedir. Ancak hayat herkes için devam etmektedir. Ecevit’in ani vefatının üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş, Esma ve Tarık evlerine yerleşmiş yakında doğacak bebeklerini beklemektedir. Zeynep ve Poyraz nihayet nişanlanmış, Devlet hala ise çok sevdiği Sabri hoca’sıyla evliliğin eşiğine gelmiştir.

Nihayet o gün Zeynep ve Poyraz’ın onca zorluktan geçen aşkı mutlu sona erecek, Zeynep kızların arasında telli duvaklı evinden çıkan ilk gelin olacaktır. Dursun dede hala Poyraz’ın kız kaçırdığı günlerde kalmış ve ona kafayı takmıştır. Kına gecesi sonrası gizlice buluşan Poyraz ve Zeynep dedeye yakalanma korkusuyla bir kamyonun arkasına saklanmak zorunda kalır ve kendilerini düğün sabahı Gebze’de bulurlar.

Düğün günü büyük heyecanla uyanan mahallede kayıp gelin-damat telaşı başlar. Herkes arama çalışmaları yaparken Uy Asiye yine araştırmacı kimliğini ve keskin zekasını kullanarak Zeynep ve Poyraz’ın yerini tespit eder. Fakat nikâh saati geçmektedir ve nikâh memuru daha fazla beklemek istememektedir. Zeynep ve Poyraz ise mahsur kaldıkları Gebze’de büyük bir kavgaya tutuşmuş ve eski defterler bir bir açılmıştır. Herkesin merakla beklediği düğün, sürpriz kararlara, yeni hayatlara, yeni aşklara ve bir masala gebedir.