Dilipak bombayı patlattı !

Dilipak bombayı patlattı !

Abdurrahman Dilipak, bugün yayınladığı yazısında çok büyük iddialarda bulundu.

Abdurrahman Dilipak, Koç Grubu ve Aydın Doğan'a operasyon yapılacağını iddia etti.

Abdurrahman Dilipak, Koza Holding’e yapılan operasyonun beklenen şeyler olduğunu hatırlatıp asıl bombayı patlattı. Koç Grubu ve Aydın Doğan’a operasyon yapılacağının sinyalini verdi.

Abdurrahman Dilipak, Koza İpek Grubu’na yönelik operasyon sonrası gündeme gelen “diğer medya ve sermaye gruplarına da baskınlar yapılacak mı” iddialarına ilişkin olarak, “Aydın Doğan ve medyası için hep ertelenen operasyon beklentisinin arkasındaki derin sır, CNN, RTL, Rizzoli, Murdoch işbirliği, ortaklığı olabilir mi? Koçların kurban edileceği zamanlar çok uzak olmasa gerek” dedi. “Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar” diyen Dilipak, “Kusturanları da kustururlar bir gün” ifadesini kullandı.

Dilipak’ın Akit’te “Müfettişleri kim teftiş edecek” başlığıyla yayımlanan (3 Eylül 2015) yazısının ilgili kısmı şöyle…

Geçen gün Ankara’daydım. Çok eskiden tanıdığım gıda, sağlık, yapı denetçiligi konusunda eğitim veren bir dostla konuşuyorum.. Paralel yapı ve rüşvet, kamu kaynaklarının Paralel yapıya nasıl aktarıldığına geldi konu.

Bugün de İpek-Koza şirketlerine ve televizyon ve gazetelerine operasyon haberi geldi.. Aslında beklenen şeylerdi bunlar.. Sürpriz olmadı. Asıl bugüne kadar niye beklendi onu anlamak zor.. Asya Finans’ın ardından İpek-Koza operasyonu en önemli operasyon.. Sırada Zaman, Samanyolu ve diğer medyaların olduğunu tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok..

Bu arada; Aydın Doğan ve medyası için hep ertelenen operasyon beklentisinin arkasındaki derin sır, CNN, RTL, Rizzoli, Murdoch işbirliği, ortaklığı olabilir mi? Koçların kurban edileceği zamanlar çok uzak olmasa gerek. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar. Kusturanları da kustururlar bir gün. Bu dünya etme bulma dünyasıdır. Eden bulur! Onun için “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste” denmiştir. “Zulm ile abad olunmaz..”