Dilipak'dan ilginç konuşma

Dilipak'dan ilginç konuşma

Milli Görüş gecesine damga vuran konuşma...

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, "Şifahen Değil Acilen" sloganıyla "Filistin’le Dayanışma Gecesi" düzenledi.

Geceye, Anadolu’da Vakit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak’ın konuşması damgasını vurdu.

Dilipak, Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde düzenlenen gecede, cennete gitmenin yolunun savaşmaktan geçtiğini söyledi. Şu anda Üçüncü Dünya Savaşı’nda asker olduğunu belirten Abdurrahman Dilipak, "Allah sizin şehit olmanızı istiyor. Bu Allah’a ulaşmanın en kolay yoludur. Allah sizinle zulmedenleri cezalandırmak istiyor. Eğer bunları yapmazsanız kendi cenazenize odun taşırsınız. Allah’ın ipini bırakırsanız o da sizin ipinizi bırakır" diye konuştu.

Dilipak'dan ilginç konuşma - Resim : 1

Diğer fotoğraflar için tıklayın...



HAMAS’A SELAM

Geceye, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Filistinli yazar Dr. İbrahim Hammami’nin yanısıra yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Konuşmacılar, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını, uyguladığı ambargo ve ablukayı anlatıp, Filistin’e yardım çağrısında bulundular. Salonu dolduranlar, Filistin bayrakları sallayıp, "Hamas’a selam direnişe devam" ve "Kahrolsun İsrail" sloganları attılar. Gece duayla sona erdi.

Ümraniye’de Filistin gecesi

Gecede, her birinin tişörtünde birer harf olan gençler yan yana gelerek "Hamas’a Selam" gönderdi. Gecenin sonuna doğru, 3 yaşındaki çocuğunu Filistinli çocuk cenazelerinde olduğu gibi Filistin Bayrağı’na saran ve ellerinin üzerine alan bir baba tüm salonu gezdirdi. Sakallı, takkeli erkekler ile başörtülü, çarşaflı kadınlar, Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde düzenlenen gecede, harem-selamlık düzeninde oturdu.

Terör listesinde

HAMAS Mısır’daki Müslüman Kardeşler örgütünün Filistin kanadı olarak kuruldu. Örgütün kuruluş amacı 1948 öncesi İsrail, Batı Şeria ve Gazze Şeridi’ni kapsayan topraklarda Filistin İslam devletini kurmak. HAMAS, Kanada, AB, İsrail, Japonya ve ABD’de terör örgütleri listesine alınmıştır.

Milli Görüşçü

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Milli Görüş camiasının uluslararası yardım kuruluşu. Asıl işi Türkiye dışındaki islam ülkelerinde yardıma muhtaçlara yardım yapmak.

Hürriyet