Diyarbakır'da Ak Parti Binası Yakınına Ses Bombası

Diyarbakır'da Ak Parti Binası Yakınına Ses Bombası

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı yakınında atılan ses bombasının patladığı ve olayda can kaybı yaşanmadığı bildirildi.Merkez...

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı yakınında atılan ses bombasının patladığı ve olayda can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

Merkez Kayapınar ilçesindeki AK Parti İl Başkanlığı binası yakınına kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce ses bombası atıldı.

Olayda can kaybı ve hasarın yaşanmadığı belirtildi.

Parti binasına gelen İl Başkanı Muhammed Akar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın saat 21.30 sıralarında gerçekleştiğini ve saldırganın parti binasına yaklaşamadan patlayıcıyı atarak kaçtığını ifade etti.

Olayda, herhangi bir mal ve can kaybının söz konusu olmadığını anlatan Akar, "Polisin daha önce parti binası ve etrafında almış olduğu tedbir nedeniyle bomba atan şahıs parti binasına yaklaşamadan bombayı atıp açıyor. Polis ekipleri çalışmalarını yürütmektedirler. Bombanın mahiyeti konusunda ve failin kim olduğu hususunda çalışma titizlikle yürütülmektedir" dedi.

Muhammed Akar, "Temennim odur ki bunlar yapılmasın, bizim çalışmalarımızı engellemeyecektir. AK Parti Diyarbakır teşkilatı olarak ne çalışmalardan geri dururuz ne de korkarız. Sadece AK Parti'ye değil hiçbir partiye saldırı yapılmasını tasvip etmiyoruz, kınıyoruz. Bunların tekrar etmemesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı