Diyarbakır’da ‘Mega Convention Vizyon 2015’ Toplantısı

Diyarbakır’da ‘Mega Convention Vizyon 2015’ Toplantısı

Diyarbakır’da Network Marketing, ‘Mega convention vizyon 2015’ organizasyonu ile tanıtıldı. Mega star olarak şirketin üst düzey yöneticileri, gençlerle bir araya gelerek Network Marketing'i tanıttı.

- Diyarbakır’da Network Marketing, ‘Mega convention vizyon 2015’ organizasyonu ile tanıtıldı. Mega star olarak şirketin üst düzey yöneticileri, gençlerle bir araya gelerek Network Marketing'i tanıttı.

Network Marketing, Diyarbakır’da ‘Mega Convention Vizyon 2015’ toplantısını gerçekleştirdi. Bir konferans salonunda düzenlenen toplantıya Network Marketing Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öpengin, Network Coachu Dr. Şeref Menteşe, üyeler ve şirket düzeyindeki mega starlar ile çok sayıda kişi katıldı.

İHA muhabirine açıklama yapan Mega Grup Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öpengin, firmalarının Türkiye’de ve dünyanın 51 ülkesinde faaliyet gösterdiğini söyledi. Öpengin, "Bugün Diyarbakır’da bir ilke imza attık. Network marketing sistemini insanları mağdur etmemekte. Ülkemizdeki genç nüfusun yüzde 22’sinin işsiz olduğu bir dönemde işsizlik sorununu kaldıracaktır. İnsanlarımıza yeni bir çözüm ışığı oluşturmak için bugün 3 bin internet girişimcisini bir araya getirmenin gururunu yaşıyoruz. Diyarbakır’da bundan önce küçük çapta organizasyonlar yaptık. Fakat şu an 2014’ün son toplantısını gerçekleştiriyoruz. Yarın İstanbul’da ve önümüzdeki hafta da Adana’da yapacağız. Diyarbakır’ın bizim için önemi maalesef işsiz oranları sırasında yer almaktadır. Ama aynı zamanda genç nüfusun olduğu bir ildir. Genç nüfusun pasif internet kullanmasını aktif hale getirerek, kullandıkları internetten para kazanmalarını sağlamaktır. Salon hınca hınç dolu ve yüzlerce kişi dışarıda beklemekte. En büyük salonu tutmamıza rağmen yer sorunu yaşadık. Yoğun bir ilgi gördük. Yaptığımız işin doğruluğunu kanıtlıyor. Her şeyden önce bilinçli internet kitlesi oluşturuyoruz" dedi.

Dr. Şeref Menteşe ise, Diyarbakır dahil olmak üzere 81 ilin 81’inde de varlık gösterdiklerini dile getirdi. Dr. Menteşe, "Bugün bu emeklerin ödül törenini yaşıyoruz. Bizi tercih edip, bizimle birlikte olup meslek ve kariyer edinenlere selamlarımı iletiyorum. Her şeyden önce Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun. Gördüğümüz kadarıyla büyük bir coşku olmaktadır. Peygamberler diyarı olan Diyarbakır’ımız bizi misafirperverlikle karşıladı. Bütün ekibimiz adına teşekkür ederiz. Network Marketing'in ne olduğunu Türkiye'ye Diyarbakır’dan göstereceğiz. Bugün başlayan süreç İstanbul’da devam edecek. Çağımızın icadı olan bilişim toplumumuzu kanıtlayacağız" diye konuştu.