Diyarbakırda Özel Harekatçı Polis İntihar Etti

Diyarbakırda Özel Harekatçı Polis İntihar Etti

DİYARBAKIR Emniyet Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 23 yaşındaki Namık Kemal Gürbüz, beylik tabancasıyla başına ateş ederek canına kıydı.Diyarbakır'da özel harekat polisi olarak görev yapan...

DİYARBAKIR Emniyet Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 23 yaşındaki Namık Kemal Gürbüz, beylik tabancasıyla başına ateş ederek canına kıydı.

Diyarbakır'da özel harekat polisi olarak görev yapan Namık Kemal Gürbüz, bugün Üçkuyular Mevkisi'ndeki TOKİ konutları bölgesinde yolda yürürken, aniden üzerinde taşadığı zimmetli tabancasını çıkarıp başına ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Gürbüz'ü görenler durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Ağır yaralı olarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Gürbüz, burada doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Erzurum nüfusuna kayıtlı olan ve 1,5 yıldır Diyarbakır'da görev yapan Gürbüz'ün kız arkadaşı ile sorunlar yaşadığı ve bu nedenle son günlerde üzüntülü olduğu belirtildi.