- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 10 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 16 °C
- Diyarbakır : 12 °C
Diyarbakırspor'da SMS projesi

Diyarbakırspor Kulübü Basın sözcüsü Kenan Aksu, "Diyarbakırspor'a sahip çık" sloganı ile hayata geçirdikleri SMS projesine, özellikle yurt dışından büyük bir katılım beklediklerini söyledi.
Kenan Aksu, Futbol Şube Sorumlusu Nafiz Bedirhanoğlu ile kulüp binasında düzenledikleri basın toplantısı ile yeni hayata geçirdikleri SMS projesini tanıttı.
"Diyarbakırspor'a sahip çık" sloganıyla bugün hayata geçirilen SMS projesinde, Turkcell, Avea ve Vodafone operatörlerinden, "DBAKIRSPOR AİDAT" yazıp 8044'e atılan her mesajın kulübe 5 lira para kazandıracağını ifade eden basın sözcüsü Aksu, "Bu şekilde bir milyon taraftara ulaşmayı planlıyoruz. İlk 15 bin SMS ile FİFA'nın borçlarını ve sonraki 300 bin SMS ile de bütün borçlarımızı kapatmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Diyarbakırspor'un 3 büyüklerden sonra Türkiye de en büyük taraftar topluluğuna sahip 4. kulüp olduğunu ifade eden Kenan Aksu, "Türkiye'de ilk kez bizim gerçekleştirdiğimiz bu kampanyaya özellikle yurt dışında büyük bir katılım bekliyoruz. Diyarbakırsporu seven her kişi kulübe destek amacıyla, mesaj atmalıdır. Her 3 SMS atan taraftarlarımızı kulübün fahri üyesi yapacağız ve bunların isimlerini kulübün resmi web sitesinde yayınlayacağız. Yönetim olarak halkın sahiplendiği bir Diyarbakırspor arzuluyorduk. Şimdi top taraftarda ve haydi takımınıza sahip çıkın diyoruz" diye konuştu.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Teröristler Ankara'yı havaya uçuracaktı
- Prezervatif tarih mi oluyor?
- Başbakan'dan özür bekliyorlar
- AK Parti'de istifa sesleri !
- Fakirin kredi kartına inceleme
- Cem Uzan değil mi o ?
- 400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadı
- Acun: Onlara bir dilim ekmek bile yok...
- Bonomo: ''Başarmazsam Azeriyim'
- Gelecek teknolojide !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi













































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.