Doğuş üniversitesi liseli müzisyenleri ödüllendirdi

Doğuş üniversitesi liseli müzisyenleri ödüllendirdi
Güncelleme:

Doğuş Üniversitesi Müzik Kulübü tarafından ilk kez düzenlenen Liselerarası Müzik Yarışması geçtiğimiz gün Doğu Gözaçan Kültür merkezi’nde çok sayıda izleyici ve yarışmacı okulun katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul’un dört bir yanından gelen videolu başvurular arasından dokuz lise; Tuğrulbey Anadolu Lisesi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi, Mektebim Güzel Sanatlar Lisesi, Acıbadem İstek Lisesi, Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi, Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Teknik ve Meslek Anadolu Lisesi ve Florya Final Anadolu Lisesi tek tek performanslarını sergilediler.

Jüri üyeleri Erdem Çapar (Müzisyen, organizatör, menajer), Metin Türkcan (Şebnem Ferah’ın Gitaristi), Metehan Mert Çakır  (Rock FM’in genel yayın yönetmeni ve programcısı)ve Selim Işık’ın (Gitarist)değerlendirmeleriyle  birincilik ödülü; Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesine, ikincilik ödülü; Mektebim Güzel Sanatlar Lisesine, üçüncülük ödülü; Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesine layık görüldü. Ödüller sahiplerine, Doğuş Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet N. Ceranoğlu tarafından takdim edildi.