Dr. Burcu Yapar Taşköylü De Dpü Evliya Çelebide

Dr. Burcu Yapar Taşköylü De Dpü Evliya Çelebide

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Birimi'ne Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Burcu Yapar Taşköylü'nün atandığı bildirildi.

- Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Birimi'ne Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Burcu Yapar Taşköylü'nün atandığı bildirildi.

Yeni görev yerinde vazifesine başladığını belirten Onkolog Burcu Yapar Taşköylü, "Bin 100 adet kayıtlı hasta dosyası bulunan hastanemiz deneyimli bir ekiple hizmet veriyor. Hastalarımızın Kemoterapilerini düzenliyor ve İl düzeyinde sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz.Herhangi bir nedenle ayaktan tedavisini alamayan hastalarımızı ise serviste yatırarak tedavi etmekteyiz. Erken, lokal ileri ve metastatik olarak bilinen 3 evrenin dışında son dönem olarak tanımlanan iyileşme şansı bulunmayan hastaları da tedavi altına alıyoruz. İnsanların son dönemlerini rahat geçirmeleri, yaşam kalitelerini sağlanmak adına çalışmalar yapmaktayız" dedi.

DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uzman Dr. Ahmet Büber, "Hastanemizde yeni Onkoloji Uzmanı göreve başlamıştır. Çoğu branşta olduğu gibi Onkoloji alanında da hizmet potansiyelini geliştirmek için yeni hizmet sunumları ile halkımıza dahi iyisini sunmak istiyoruz. Nihai hedefimiz onkoloji hastalarının tüm tetkik ve tedavi süreçlerinin hastanemizde düzenlenmesidir. İnşallah bunu zamanla başaracağız. Yeni hekimimize başarılar diliyorum " diye konuştu.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici de, "Kütahya’da ilçeler dahil olmak üzere Onkoloji Birimi olarak D.P.Ü. Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi görevi üstlenmiştir. Bu hastanemiz 1. seviyede Kanser Tedavi Merkezi olarak görev yapmaktadır. Hedefimiz bu hastanemizi bir üst seviyeye çıkararak Kanser Tanı ve Tedavi merkezi olmasını sağlamaktır. Bunun için Pet-CT ve Radyoterapi cihazlarının Kütahya’da olması gerekmektedir. Bu cihazlar en kısa zamanda İnşallah Kütahya’mıza kazandırılacaktır. Cihazlarımız olduğu zaman 2. Seviye Kanser Tanı ve Tedavi Merkezi olacaktır. Ayrıca kanser hastalarının son dönemlerini aileleri ile beraber daha rahat geçirebilmesi için Palyatif Tedavi Merkezi çalışmaları devam etmektedir. Bunu da sağladığımız zaman Kütahya’mız Onkolojik yönden önemli bir merkez haline gelecektir. Ben yeni göreve başlayan doktor arkadaşıma ve Onkolojik yönden çalışmalar yapan hastane yönetimine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.(EFE)

DR. BURCU YAPAR TAŞKÖYLÜ DE DPÜ EVLİYA ÇELEBİ'DE

DR. BURCU YAPAR TAŞKÖYLÜ DE DPÜ EVLİYA ÇELEBİ'DE

DR. BURCU YAPAR TAŞKÖYLÜ DE DPÜ EVLİYA ÇELEBİ'DE