Dsi 21. Bölge Müdürü Yıldız, Daire Başkanı Oldu

Dsi 21. Bölge Müdürü Yıldız, Daire Başkanı Oldu

DSİ 21. Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Kaya Yıldız, DSİ Genel Müdürlüğü Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığına atandı. Kaya’nın yerine ise DSİ 14. Bölge Müdür Yardımcısı Dr. Murat Alp, Aydın Bölge Müdürl...

DSİ 21. Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Kaya Yıldız, DSİ Genel Müdürlüğü Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığına atandı. Kaya’nın yerine ise DSİ 14. Bölge Müdür Yardımcısı Dr. Murat Alp, Aydın Bölge Müdürlüğüne getirildi.

DSİ 21. Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Kaya Yıldız DSİ Proje ve İnşaat Daire Başkanı oldu. Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığına atanan Kaya Yıldız için bölge yemekhanesinde veda yemeği düzenlendi. Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve DSİ 21. Bölge Müdürlüğü personelinin katılımı ile düzenlenen yemekte DSİ Bölge Müdürü olarak görevlendirilen Dr. Murat Alp, Kaya Yıldız’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Veda konuşmasının sonrasında günün anısına plaket verilen Kaya Yıldız, Bölge Müdürlüğü Personeli ile tek tek vedalaşarak görevini yeni Müdür Dr. Murat Alp’e devretti. DSİ Proje ve İnşaat Daire Başkanı olarak yeni görevine geçtiğimiz günlerde başlayan Yıldız’ın yetki alanı içerisinde birçok müdürlüğün olduğu öğrenildi.

ANKARA’NIN YOLU AYDIN’DAN GEÇİYOR

DSİ 21. Bölge Müdürü Kaya Yıldız’ın, Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı olarak atanması ve önceki Müdür Ali Rıza Diniz’in de genel müdür yardımcılığına atanarak daha sonra genel müdürlüğe yükselmesi DSİ’de Aydın’ın önemini ön plana çıkardı.