Düğünde kavga ettiği kişileri ezdi: 4 yaralı

Düğünde kavga ettiği kişileri ezdi: 4 yaralı

Kocaeli'nde bir düğünde çıkan kavganın ardından yaşananlar şoke etti.

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde Ö.K. düğünde tartıştığı 4 kişiyi üzerlerine araba sürerek yaraladı. Kargaşadan yararlanan Ö.K., yaya olarak kaçarken, yaralılar hastanede tedaviye alındı. Öte yandan kavganın Ö.K.'nın halay başı olmak istemesi nedeniyle çıktığı öğrenildi.

Olay dün akşam, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunun önünde meydana geldi. Düğün salonunda Ö.K. ile 4 kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Araya girenler kavga eden tarafları ayırdı. Salondan çıkan Ö.K. otomobiline bindi. Ö.K. kavga ettiği kişileri düğün salonun önünde görünce otomobili üzerlerine sürerek çarptı. Yakup Sözmen, Zekeriya Yıldız, Sedat Düşek ve Mertcan Düşek yaralandı. Salonun önünde bulunanlar Ö.K.'yı yakalarken, 112 Acil ve polisi aradı. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralılara müdahale etti. Bu arada yaşanan kargaşadan yararlanan Ö.K. koşarak olay yerinden kaçtı.

Otomobilin hızla çarpması sonucu havaya fırlayan 4 kişi yaralandı. Kazada yaralanan Mertcan Düşek, Yakup Sözmen, Zekeriya Yıldız ve Sedat Düşek kaldırıldıkları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mertcan Düşek'in hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.

KAVGANIN NEDENİ HALAY BAŞI ÇEKME

İddiaya göre Ö.K. düğünde halay başı olmak istedi. Ö.K'nin halay başı çekmesine karşı çıkan ve kendisinin halay başı olacağını söyleyen Mertcan Düşek ile aralarında kavga çıktı.

KAVGA VE ÜZERLERİNE OTOMOBİLİ SÜRMESİ KAMERALARA YANSIDI

Düğün salonunun içerisindeki kameralar Ö.K. ve bir gencin yumruk yumruğa kavga etmesini görüntülerken, daha sonra düğün salonunun önünde bulunan 5 kişiden 4'üne otomobilin çarpması görüntülendi. Hızla gelen otomobilin çarpmasıyla 4 kişi havalya savrulup düşerken, otomobil gelin arabasına çarparak uzaklaştı. Ö.K. ile kavga eden kişi ile bir kişi ağır yaralanırken, diğer 2 kişinin ise yere düştükten sonra güçlükle yürüdükleri görüldü.

DHA