• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
''Gereksiz yere sezaryen yaptırdım''
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Dünya bu işkenceyi konuşuyor

Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Muammer Kaddafi'ye karşı ayaklanan eski muhaliflerin işkence görüntüleri ortaya çıktı.
14 Şubat 2012 / 11:29

Kendilerini "özgürlük savaşçısı" olarak tanıtıp Muammer Kaddafi yönetimine karşı ayaklanan ve Libya'da yönetimi ele geçiren eski muhaliflerin işkence görüntüleri ortaya çıktı.

Trablus'ta bir mülteci kampında çekilen görüntülerde "devrim savaşçılarının" Libyalı bir adama dayak atarken ve elektrik şoku verirken çekilmiş görüntüleri yer alıyor.

Videoda üç kişi bir adama elindeki kırbaçla sürekli vuruyor, vücuduna elektrik veriyor. Tüm bu korkunç acılara karşı yalvaran adamla alay ediyorlar. Elektrik şoku ve dayak yiyen adam kanlar içinde yere yığılıyor. Bu korkunç işkenceyi yapan adamların üzerinde askeri kıyafetler görülüyor.

Aralarında Türkiye'nin de yer aldığı NATO destekli güçlerle Kaddafi yönetimini deviren ve Muammer Kaddafi'yi linç eden muhaliflerin bu görüntüleri şok etti. Sınır Tanımayan Doktorlar örgütü Libya'da işkencenin çok yaygın olduğunu belirtiyor. Türkiye, Libya'da Muammer Kaddafi yönetimine karşı savaşan muhaliflere 300 milyon dolar civarında elden para yardımı yapmıştı.

 screenshot007.20120214123318.jpg

İŞTE O KORKUNÇ İŞKENCEDEN KARELER...
FOTOĞRAFLAR DİĞER SAYFALARDA...

« geri 1· 2· 3· 4· 5· 6 ileri »
5948
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 3 yorum yapıldı.
  • BİRAZ KENDEMİZE BAKALIMmisafir14 Şubat 2012 Salı 16:49

    BU RESİMDEN GÖRÜNEN BİZİM ÜLKEMİZDE EŞLERİNİN KAFASINI GÖZÜNÜ PATLATAN ADAMLARDAN FARKI OLMAYAN TİPLER.

    BeğendimBeğenmedim
  • halkın sesi moromisafir14 Şubat 2012 Salı 14:46

    onu bos verın sade araplar ve dtp bu dil anlar ıyı de bızım gıden bosa para ne oldu ona acıyorum bunları bos verın böyle gelmıs böyle gıder

    BeğendimBeğenmedim
  • vebal...misafir14 Şubat 2012 Salı 12:56

    bavulla gideb Türk paralarıyla alınmıştır o işkence aletleri.bu çapulcuların vebaline hükümet ve bütün oy verenler ortaktır.

    BeğendimBeğenmedim
MANŞETLER
Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !Fazla yağlarınızdan kurtulun''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmışOrhan Boran vefat etti !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim