Dünya ikincisi güreşçiden Türel’e ziyaret

Dünya ikincisi güreşçiden Türel’e ziyaret

Güreş Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda ikinci olarak büyük başarıya imza atan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Nail Seyyar, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti.

Gürcistan’da yapılan ve 50 ülkenin katıldığı Güreş Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda final oynayan ve 85 kiloda dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi olan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Nail Seyyar ile Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Mustafa Kemal Karaboğa verdiği destekten dolayı Başkan Menderes Türel’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Milli güreşçinin yakaladığı başarıyla iftihar ettiğini söyleyen Başkan Türel, “Nail’in maçını takip ettim. Hintli rakibi ile baş başa bir mücadele yaptı ama finale gelene kadar da yorucu maçlar çıkardı. Sporcumuzun elde ettiği bu başarı ile iftihar ediyoruz. Milli sporcumuz son yıllarda ulusal ve uluslararası organizasyonlarda büyük başarılara imza attı ve bizleri gururlandırdı” diye konuştu.

ATA SPORUNA YENİ NAİL’LER KAZANDIRACAĞIZ

Güreş Yıldızlar Dünya Şampiyonası’na katılan Milli takımda en yüksek dereceyi alan ve final oynayan tek sporcunun Nail Seyyar olduğuna dikkat çeken Başkan Menderes Türel, “Ata sporumuza büyük önem veriyoruz, özellikle alt yapıya en iyi imkanları sağlayacak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz Nail gibi Türk sporuna hizmet edecek sporcularımızı yetiştirmek. Tüm imkanlarımız ile sporcularımıza gereken desteği veriyoruz ve arkalarındayız. Seneye gerçekleşecek dünya şampiyonasında da milli sporcumuzdan şampiyonluk bekliyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, milli güreşçi Nail Seyyar’ı tebrik etti ve altın madalya takdim etti.