Dünya Kozmetikçiler ve Kozmetik Kullanalar Günü İlan Etti

Dünya Kozmetikçiler ve Kozmetik Kullanalar Günü İlan Etti

Yılın kozmetik markası seçilen Acvit, 23 doğa dostu, doğal kozmetik markası ile beraber 30 Haziranı Dünya Kozmetikçiler ve Kozmetik Kullanalar günü ilan etti.

Acvit Kozmetik Ceo’su İsmail Çetin, doğal kozmetik üreten ve pazarlayan arkadaşlarla Doğayı korumak adına her yıl Haziran ayının 30’u nu Dünya Kozmetikçiler ve Kozmetik Kullananlar günü olarak kutlayacağız.” Dedi.

Çetin: “İnorganik kimyasallarla mücadele edeceğiz. Doğal kozmetiklerin kullanılmasını vurgulayacağız. Doğal kozmetiğin hem doğaya, hem de insan vücuduna ve cildine pozitif katkılarını anlatacağız.

30 Haziran’da birçok etkinliğin öncüsü olacağız. Kozmetikçileri ve kullanıcıları yapacağımız çok büyük etkinliklerle bir araya getireceğiz.” Dedi.

Doğal Kozmetik Kullan, Yeşil Çevreye Sahip Ol…

Çetin ; “Biz Acvit olarak Doğal Ürünleri satıyor ve tavsiye ediyoruz. Dünya Kozmetikçileri ve Kozmetik kullanalar günü dolayısı ile Doğal ürünler kullanılmasının öncüsü olup, çevremize doğal olmayan kozmetiklerin verdiği zararı ortadan kaldırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. 30 Haziran miat olacaktır.

Doğal Kozmetik Kullan, Cildin Genç Kalsın…

Doğal olmayan kozmetik ürünlerin yaşadığımız Dünya’ya verdiği zarar ortadadır. Doğaya verdiği zarar ortadadır. Vücudumuza ve cildimize verdiği zarar ortadadır. Doğal ürün cildi uzun süreli canlı tutar, genç kalmanızı sağlar. Cilde ve vücuda zarar vermez. Doğal olmayan ürünler çok kısa vadeli değişikliğe sebep olur. Ama çabuk yaşlandırır. Mesela doğal olmayan makyaj yapanlar, makyajsız sokağa çıkamaz. Devamlı makyaj yaptığı için cildi yaşlanmıştır. Doğal olmayan ürünlerin tahribatından kurtulmak için 30 Haziranı bir miat kabul edip Doğal Ürünler kullanalım.” Dedi.