‘Dünyanın En Büyük Ssangyong Plazası’ Ankara’da Açıldı

‘Dünyanın En Büyük Ssangyong Plazası’ Ankara’da Açıldı

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, distribütörlüğünü yürüttüğü 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong'un 30 bin metrekare alana sahip showroomunun açılışını...

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, distribütörlüğünü yürüttüğü 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong'un 30 bin metrekare alana sahip showroomunun açılışını Ankara'da görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Ayrıca Ssangyong'un yeni modeli Tivoli'yi de tanıttı.

Ssangyong'un 30 bin metrekare alanı ile "Dünyanın En Büyük Ssangyong Plazası" olarak inşa ettiği plazası Ankara'da görkemli bir törenle açıldı. Törende ayrıca yeni modeli Tivoli tanıtıldı. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu ile şirketin üst düzey yöneticilerinin yanısıra Ssangyong Motor Company yetkilileri de törene katıldı. 1.6 litre benzinli motor seçeneğiyle Ocak ayında Kore'de satışa sunduğu, ciddi şekilde talep gören ve ilk 4 ay sonunda Kore'de yaklaşık 12 bin adetlik satış ile dikkatleri üzerine çeken modeli Tivoli, özellikleri ve tasarımından esinlenilen "Macera hiç bu kadar çekici olmamıştı" sloganıyla Türk halkının beğenisine sunuldu. Açılışa Ssangyong Ortadoğu Müdürü Sung Kim de iştirak etti.

Kaynak: CİHAN Haber Ajansı