Duran Adam'a rakip çıktı !

Duran Adam'a rakip çıktı !

Gezi eylemlerindeki ‘Duran Adam’ figürüne gönderme yapan Başbakan Yardımcısı Akdoğan, “Bizler ‘Durdurulamayan Adamlarız’ dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan dünKayseri’de AK Parti kongresine katıldı. Kongre salonuna asılan, ’Evladı Osmanlı, Selçuklu Soyu, Mevlana Diyarı, AnadoluRuhu, Abdülhamit Han’ın beklenen ruhu, Reisi’in emanetisin Davutoğlu’ pankartı dikkat çekti.

 

Kongrede konuşan Akdoğan, “Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır ve Batman’da. Çözüm süreciyle ilgili olduğum için benim de orada olmam gerekiyordu ancak Kayseri’nin davetini geri çeveremedik. Başbakanımız, bana, ’Sen Kayseri’ye git ve selamlarımı da ilet’ dedi” diye konuştu.

Hem şeytan taşladık...

Kayserililere “Sizler, her zaman AK Parti’ye sahip çıktınız. Sayın 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’e, şimdiki Cumhurbaşkanımız RecepTayyip Erdoğan’a sahip çıktınız. Onlar bu davanın kutup yıldızları. Elbette onların yolunu takip edeceğiz” diye seslenen Akdoğan, şöyle devam etti:

“Başkaları ’Duran Adam’ olur, bizler ’Durdurulamayan Adamlarız’. AK Parti’nin ne anlama geldiğini çok iyi anlamamız gerekiyor. Bizler yeni Türkiye’yi inşa ederken, birileri bizi eski Türkiye’ye döndürmeye çalışıyor. Hiçbir ihanet şebekesine prim vermeyiz. Biz paralel devletin değil, devletimizin ve milletimizin çıkarlarına sahip çıkarız. 12 yıldır bir yandan hizmet için bir yandan da karanlık odalardaki senaryolarla, vesayetçi sistemin oyunlarıyla uğraşıyoruz. Hem şeytan taşladık hem de tavaf ettik.”