Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Güre Görevine Başladı

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Güre Görevine Başladı

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi ile Sakarya Cumhuriyet Başsavcı Vekiliyken Düzce Cumhuriyet Başsavcısı olan Kamil Erkut Güre görevine başladı.Geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan HSYK Kararna...

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi ile Sakarya Cumhuriyet Başsavcı Vekiliyken Düzce Cumhuriyet Başsavcısı olan Kamil Erkut Güre görevine başladı.

Geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan HSYK Kararnamesi ile Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görev değişimi olmuştu. Başsavcı Akif Celalettin Şimşek Manisa’ya atanırken, Sakaya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kamil Erkut Güre Düzce’ye atanmıştı. Başsavcı Güre, Düzce’de ki görevine başladı.

Sakarya Başsavcı Vekili olarak görev yaparken birçok soruşturma dosyasına imza atan Güre, Düzce’de de özellikle asayiş konusunda önemli işler yapacağının sinyalini verdi.

Güre, “Adalet sistemimiz her geçen gün yerine oturuyor ve iyi işler yapılıyor. Bizde kanunlarınbize verdiği yetkiler çerçevesinde görevimizi en iyi şekilde yapmak için çalışacağız. Bizler vatandaşlarımızın adli olarak hizmetkarlarıyız. Düzce’de asayiş konularına da biraz katkımız olur ve azalmasını sağlarsak bu bizi mutlu eder. Düzce ile Sakarya birbirine çok yabancı değil. Fazla yabancılık çekeceğime inanmıyorum” dedi.