‘Ebola virüsü bir Pentagon deneyi’

‘Ebola virüsü bir Pentagon deneyi’
Güncelleme:

Amerikalı bir profesör Ebola salgını ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Amerikalı bir profesör Ebola salgınının Pentagon'un yürüttüğü biyo-terörizm deneylerinin bir sonucu olduğunu iddia ediyor

Batı Afrika’da ölü sayısı yaklaşık 3 bin diye belirlenirken, Washington Post gazetesi şok etkisi yaratan komplo teorisine yer verdi.

Habere göre, Delaware Üniversitesi’nde görev yapan profesör Cyril Broderick, hızla can almaya devam eden bu hastalıkla ilgili ilginç bir komplo teorisini gündeme getirdi.

ABD’NİN YÜRÜTTÜĞÜ BİYO-TERÖRİZM DENEYLERİNİN BİR SONUCU

Broderick, salgından en fazla etkilkenen ülke olan ve bugüne kadar yaklaşık 2 bin kişinin hayatını yitirdiği Liberya’nın en büyük gazetelerinden Daily Observer’a yazdığı bir makalede, Ebola virüsünün ABD’nın yürüttüğü biyo-terörizm deneylerinin bir sonucu olarak ortaya çıkıp yayıldığını iddia etti.

Liberya doğumlu olan ABD vatandaşı Broderick, yazdığı makalede şu şekilde devam etti:

“Afrika’nın kaynaklarını yasadışı şekilde kontrol etmek amacıyla, başta Afrika olmak üzere, dünya nüfusunu azaltmak için Ebola’yı kullandılar… ABD Savunma Bakanlığı’nın, Ebola salgını Gine ve Sierra Leone’de başlamadan sadece haftalar önce, insanlar üzerinde Ebola deneyleri yapılması için fon sağladığına dair raporlar var. ABD, Kanada, Fransa ve İngiltere, Ebola testlerinin yapıldığı bu tiksindirici ve şeytani işlere karıştı.”

Broderick, hastalığa karşı savaş veren Sınır Tanımayan DOktorlar, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Hastalıkları Kontrol Merkezi’ni (CDC) gibi organizasyonların da ‘bu işin içinde’ olduğunu öne sürdü. ABD Başkanı Barack Obama geçen hafta Ebola virüsüne karşı mücadele için alınıcak önlemlerini açıklarken bölgeye 3 bin asker gönderip sağlık tesislerinin inşa edileceğini söyledi.