Eda Taşpınar neye uğradığını şaşırdı

Eda Taşpınar neye uğradığını şaşırdı

Bir deterjan firmasının reklam yüzü olan Eda Taşpınar korkutan anısını açıkladı.

Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar bir deterjan firmasının reklam çekimi için anlaştığında çamaşır yıkarken yerle bir olduğunu söyledi. Bingo Konsantre yumuşatıcı ailesinin yeni ürününün reklam yüzü, parfüme alerjisi olduğunu dile getiren Eda Taşpınar oldu. Taşpınar; “ Benin tenime parfüm değdiği zaman alerji yapıyor ve kızarıyor. Bu tam benim tarzım parfümü sıkmıyorum. Üzerime giyiyorum. “ dedi.

BEŞ DAKİKA BOYUNCA AYAĞA KALKAMADIM

Reklam için anlaştıktan sonra talihsiz bir kaza geçirdiğini sözlerine ekleyerek konuşmasına devam eden magazin yüzü Taşpınar “ Maraton koşusundan sonra üstüm başım pis kokuyordu. Normalde kendim uğraşmam ama o gün çamaşır makinesini kendim çalıştırdım. Benim şansıma makinenin borusu patlamış banyo su basmış. Çamaşır makinesi durduğunda çamaşırları almak için banyoya girdim ayağım kayıp yere düştüm. Beş dakika boyunca ayağa kalkamadım sürünerek telefonu alıp yardım çağırdım “ dedi.

Reklam filmindeki oyunculuğunun kendisini yansıttığı için zorlanmadığını dile getiren Taşpınar dizi tekliflerine de açık olduğunu sözlerine ekledi. Eda Taşpınar “ Benim için para ve benzeri şeyler önemli değil hoşuma giden bir şey olursa denerim neden olmasın “ dedi.