Edirne’de kaza: 4 ölü, 4 yaralı

Edirne’de kaza: 4 ölü, 4 yaralı

Edirne’de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı. Kaza, TEM otoyolu kuzey şeridinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Edirne’den İstanbul istikametine seyreden 22 HH 277 plakalı...

Edirne’de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı.

Kaza, TEM otoyolu kuzey şeridinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Edirne’den İstanbul istikametine seyreden 22 HH 277 plakalı otomobil, yol çalışmalarının başladığı bölgede kuzey şeridine geçerek yoluna devam etti. Otoyolda ilerleyen otomobil, Havsa ilçesi gişeleri yakınlarında karşı yönden gelen 52 RC 266 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen iki otomobil otoyolun kenarına savruldu.

52 RC 266 plakalı araçta bulunan Ersoy Enginyurt, Mustafa Sönmez hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Merve Enginyurt ve Tülay Sönmez ise yaralandı.

Kimliği tespit edilemeyen bir bayanın kullandığı 22 HH 277 plakalı otomobilde ise sürücü ile birlikte Serkat Kasrat isimli yolcu yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan Erol Erdaş ve Bulgar uyruklu bir bayan ise yaralandı.

Kazanın bildirilmesi üzerine polis ve jandarma ekiplerinin yanı sıra Edirne itfaiyesi ve çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. 4 yaralı ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Araçlarda sıkışarak yaşamını yitiren kişiler ise itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu çıkarıldı. Ölen 4 kişi Edirne’de hastanelerin morguna kaldırıldı. CİHAN