Edirneli loto milyoneri, kandırıldığı iddiasıyla patronundan şikayetçi oldu

Edirneli loto milyoneri, kandırıldığı iddiasıyla patronundan şikayetçi oldu

EDİRNE (AA) - Edirne'de, Süper Toto'dan 11 milyon 345 bin 642 lira kazanan talihli, ikramiyenin bir kısmını hesabına yatırdığını öne sürdüğü patronu tarafından "kandırıldığı" iddiasıyla savcılığa...

EDİRNE (AA) - Edirne'de, Süper Toto'dan 11 milyon 345 bin 642 lira kazanan talihli, ikramiyenin bir kısmını hesabına yatırdığını öne sürdüğü patronu tarafından "kandırıldığı" iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Tarım ilaçları satan bir firmada çalışan ve Süper Loto'nun 4 Eylül'deki 359. hafta çekilişinde 11 milyon 345 bin 642 lira kazanan Edirneli Fuat Özdemir (36), parasını bir süre önce banka aracılığıyla tahsil etti.

İddiaya göre, Özdemir, parayı daha iyi değerlendireceğini söyleyen patronu B.A'nın hesabına yaklaşık 5,5 milyon lira yatırdı. Çevredekilerin telkini üzerine parasını geri isteyen Özdemir, B.A'dan ret cevabı alınca polise başvurdu.

Konunun savcılığa intikal etmesi üzerine B.A'ya aktarılan paranın 600 bin liralık kısmının çekildiği belirlendi, kalan kısma ise savcılık talimatıyla tedbir konuldu.

Bu arada, B.A'nın ifadesinde, Özdemir'le kupona "ortak" olduklarını ileri sürdüğü öğrenildi.