Eğitim Bir-sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı:

Eğitim Bir-sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı:
Güncelleme:

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi Divan Toplantısı, genel başkan yardımcıları Ramazan Çakırcı ve Mithat Sevim'in katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi Divan Toplantısı, genel başkan yardımcıları Ramazan Çakırcı ve Mithat Sevim'in katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, toplum olarak tarihten de ders çıkarılarak oynanan oyunlara karşı uyanık olunması gerektiğini vurguladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik, Afyonkarahisar merkezde ve tüm ilçelerde yetkili sendika olduklarını belirterek, bu başarıda emeği geçen başta il ve ilçe yönetimleri ile kadınlar komisyonu üyeleri olmak üzere bütün mensuplarına teşekkür etti. Çelik, "Çalışmalarımız bundan sonra da aynı azimle sürecek. Zirveden yeni ufuklara doğru yol almaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bizlerden her türlü desteği esirgemeyen genel merkezimize ve bugün de aramızda bulunan genel başkan yardımcılarımız Ramazan Çakırcı ve Mithat Sevim beylere ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevim, sorumlu oldukları bölgede yer alan her yere ve her eğitim çalışanına ulaşmanın önemini anlattı. Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şubenin yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten Sevim, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra söz alan Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, ülkenin ve bölgenin içinden geçtiği süreçte birlik ve beraberliği güçlü tutmak çok önemli olduğuna vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi:

"Tarihten de dersler alarak oynanmak istenen oyunlara karşı uyanık olmalıyız. Bu noktada daha çok çalışarak medeniyet havzamıza ışık tutmalıyız. Güçlü bir Türkiye, içinde yaşadığımız coğrafyadaki bütün sorunlara çözüm getirecektir. Bu noktada sivil toplum örgütlerine çok büyük iş düşmektedir. Ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olan Eğitim Bir-Sen'i daha da büyütmek adına fedakarca yaptığınız çalışmalardan dolayı başta şube başkanı Abdullah Çelik olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

Kaynak: İHA