Ekmeleddin İhsanoğlu Antalya’da Meşalelerle Karşılandı

Ekmeleddin İhsanoğlu Antalya’da Meşalelerle Karşılandı

13 siyasi partinin destek kararı ile Cumhurbşkanlığı adaylığını açıklayan Ekmeleddin İhsanoğlu, Antalya'da meşalelerle karşılandı.

- 13 siyasi partinin destek kararı ile Cumhurbşkanlığı adaylığını açıklayan Ekmeleddin İhsanoğlu, Antalya'da meşalelerle karşılandı.

Saat 23 40 sıralarında Antalya Havalimanı'na inen çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, burada kendisine destek veren partilerin milletvekilleri , yöneticileri, belediye başkanları ve partililer tarafından Türk bayraklarıyla karşılandı. İhsanoğlu kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı. CHP milletvekilleri Şafak Pavey, Engin Koç, Gürkut Acar, Erdal Aksünger, Gülsüm Bilgehan, Ramazan Kerim, MHP temsilcileri Kemal Çelik, Hüseyin Yıldız'ın yanı sıra Konyaaltı, Muratpaşa Korkuteli, Kemer, Döşemealtı, Alanya ilçelerinden MHP ve CHP'li belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları ve yöneticileri karşılamada hazır bulundu. Meşalelerle açılan yoldan geçen ve kalabalık bir konvoy eşliğinde kalacağı otele geçen İhsanoğlu yarın saat 12.30’da The Marmara otelde basın toplantısı düzenleyecek. Ardından Antalya Ticaret ve Sanayi odasında Antalya’nın önde gelen isimleriyle görüşecek olan İhsanoğlu esnaf ziyaretleri ile Antalya turunu tamamlayacak.